Madzia04071990
Fanka BB :)
Kurcze czuje sie dobrze,nic mnie nie boli tylko plamienieMadzia i jak sytuacja ? Jak się czujesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze czuje sie dobrze,nic mnie nie boli tylko plamienieMadzia i jak sytuacja ? Jak się czujesz ?
Kurcze czuje sie dobrze,nic mnie nie boli tylko plamienie
Kurcze utrzymuje sie brazowe plamienie,ale juz bez krwi jutro mam bete- nie moge sie doczekac.Madzia plamienie się utrzymuje czy już ustalo?
Kurcze utrzymuje sie brazowe plamienie,ale juz bez krwi [emoji25]jutro mam bete- nie moge sie doczekac.
Niestety nie mieszkam w PL,zeby udac sie osobiscie do ginekologa jednak mam Pania doktor,ktora wypisala mi recepte na luteine 100 i biore od kilku dnia- ale plamienie sie utrzymujeJa w pierwszej ciąży również plamilam
Lekarz dał mi duphaston bo nie wzrastał mi progesteron
Gdyby byla sama krew, to bylabym pewna,ze juz nic z tego- 4 razy to przerobilamBędę trzymac kciuki mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :* dobrze ze to nie krew A tylko plamienie
Gdyby byla sama krew, to bylabym pewna,ze juz nic z tego- 4 razy to przerobilam [emoji25]
Mam nadzieje,ze poprostu sie oczyszczam po @ stad te plamienia- bo chyba psychicznie nie dalabym rady wiecej przez to przechodzic [emoji58]
Gdyby nie plamienie to napisalabym juz na 28 lipca, a le w obecniej sytuacji napisze,ze niestety dopiero 28 lipca jesli bedzie dobrze. Normalnie mialabym dopiero w 12 tygodniu ,ale uprosilam o wczesniejszy termin.Madzia spokojnie ja tez plamilam na początku w pierwszej ciąży i było ok, jutro beta powinna wstępnie wyjaśnić sytuację A kiedy masz ginekologa ???
Trzymam kciuki. Oszedzaj się. Ja też miałam plamienie, ale u mnie się okazał krwiak obok dziecka. Na szczęście skończyło się dobrze.Gdyby nie plamienie to napisalabym juz na 28 lipca, a le w obecniej sytuacji napisze,ze niestety dopiero 28 lipca jesli bedzie dobrze. Normalnie mialabym dopiero w 12 tygodniu ,ale uprosilam o wczesniejszy termin.