reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy...

reklama
Ja w pierwszej ciąży również plamilam
Lekarz dał mi duphaston bo nie wzrastał mi progesteron
Niestety nie mieszkam w PL,zeby udac sie osobiscie do ginekologa 😪jednak mam Pania doktor,ktora wypisala mi recepte na luteine 100 i biore od kilku dnia- ale plamienie sie utrzymuje 😪😔
Robilam badania na progesteron i wyszlo mi,ze nastepuje- nie wiem co to znaczy,ale lekarz mowil,ze jest dobrze.

Będę trzymac kciuki mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :* dobrze ze to nie krew A tylko plamienie
Gdyby byla sama krew, to bylabym pewna,ze juz nic z tego- 4 razy to przerobilam 😪
Mam nadzieje,ze poprostu sie oczyszczam po @ stad te plamienia- bo chyba psychicznie nie dalabym rady wiecej przez to przechodzic 😑

Madzia spokojnie ja tez plamilam na początku w pierwszej ciąży i było ok, jutro beta powinna wstępnie wyjaśnić sytuację A kiedy masz ginekologa ???
Gdyby byla sama krew, to bylabym pewna,ze juz nic z tego- 4 razy to przerobilam [emoji25]
Mam nadzieje,ze poprostu sie oczyszczam po @ stad te plamienia- bo chyba psychicznie nie dalabym rady wiecej przez to przechodzic [emoji58]

Madzia spokojnie ja tez plamilam na początku w pierwszej ciąży i było ok, jutro beta powinna wstępnie wyjaśnić sytuację A kiedy masz ginekologa ???
Gdyby nie plamienie to napisalabym juz na 28 lipca, a le w obecniej sytuacji napisze,ze niestety dopiero 28 lipca jesli bedzie dobrze. Normalnie mialabym dopiero w 12 tygodniu ,ale uprosilam o wczesniejszy termin.

reklama
Gdyby nie plamienie to napisalabym juz na 28 lipca, a le w obecniej sytuacji napisze,ze niestety dopiero 28 lipca jesli bedzie dobrze. Normalnie mialabym dopiero w 12 tygodniu ,ale uprosilam o wczesniejszy termin.
Trzymam kciuki. Oszedzaj się. Ja też miałam plamienie, ale u mnie się okazał krwiak obok dziecka. Na szczęście skończyło się dobrze.
♥️♥️♥️♥️

Do góry