reklama
maćku i mialas racje to pewnie byl pecherzyk ktory sie wchlanial bo dostalam dzis @ dokladnie 14 dni po tescie owulacyjnym pozytywnym a ten pecherzyk ktory gin widzial 7 dni pozniej to pewnie ten niepekniety ktory sie wchlanial.
Ide do niego po @ zeby mi to wytlumaczyl.
Mowcie mi ekspert;-)maćku i mialas racje to pewnie byl pecherzyk ktory sie wchlanial bo dostalam dzis @ dokladnie 14 dni po tescie owulacyjnym pozytywnym a ten pecherzyk ktory gin widzial 7 dni pozniej to pewnie ten niepekniety ktory sie wchlanial.
Popros gina, zeby Ci zrobil pelen monitoring, aby sie przekonac, czy pecherzyki wcale nie pekaja (przyczyna moze byc za wysoka prolaktyna) czy tez jeden pekl, a wchlanial sie jakis inny, niepekniety.
Przykro mi:-(zrobilam dzisiaj test ciążowy no i niestety
a jajniki kłują coraz intensywniej, więc pewnie zbliza sie @
jest mi smutno i źle, ryczeć mi sie chce a nie mam nawet komu sie wygadać
Tutaj sie mozesz wygadac Doskonale rozumiemy, co czujesz
wiem, ze jestem niecierpliwa i ze powinnam poczekac z testami przynajmniej do poniedzialku, ale nie wytrzymałam i zrobiłam test. nie wiem co myśleć o wynikach. glupota, zwlaszcza, ze wczoraj przed snem pochłonełam chyba z półtora kg owoców i ponad litr kakao i w nocy 3 razy wstawalam z pełnym pęcherzem, a test zrobilam rano.
na ulotce niby napisali, ze:
co o tym myślicie ??
na ulotce niby napisali, ze:
ale na ulotkach piszą często różne rzeczy."nawet jesli kreska testowa jest ledwo widoczna, oznacza to, ze jesteś w ciąży"
co o tym myślicie ??
Ostatnia edycja:
reklama