reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

narazie "NIEDZIEKUJE" Wam Kochane :*

miesiaczke powinnam dostac jutro (tzn, w poniedzialek. tak mysle, bo owulacje mialam w poniedzialek 2 tyg temu)

patrze przez caly dzien na te testy i nie wiem czy moge zaczac sie cieszyc, czy lepiej jeszcze nie.
brzuch mnie boli przy kazdym ruchu. jak gwaltownie sie porusze to boli dosc mocno.

tak poza tym to jestem przerazona i nie mam pojecia co dalej robic.

i strasznie sie boje tego jutra..

reklama
jak narazie okres sie nie pojawil, a brzuch juz tak nie boli

nadal nie wierze i podswiadomie wciaz zastanawiam sie czemu te testy wyszly pozytywne

ze mną cos chyba jest nie tak. marzylam calymi latami
a teraz czuje sie strasznie zagubiona

Dziewczyny wy jesteście tu w temacie więc poradzcie mi proszę. Cały miesiąc na okrągło mam biały sluz. Jestem zdrowa, gin powiedział, ze nie ma żadnych zmian. Teraz od 3 dni kłują mnie na zmianę jajniki. Dziś 15 dc, ale cykle mam takie poplątane, ze nie wiem jak liczyc. Ostatnio po 40 dniach wywołana @ duphastonem.Mierze tempkę, ale zarywam noce, śpię krótko i jestem zaganiana i często przemeczona pracą. Tempka od początku cyklu waha mi sie od 36.6 do 36.8. Wszystko potrafię zrozumieć ale co z tym sluzem. Brałam wiesiołek, piłam len i dooopa. Macie jakiś pomysł co to może być i jak "naprawić" ten śluz.

Moze kup sobie testy owulacyjne zeby wyczuc kiedy jest owu? Bo ja nie wiem co mozna zrobic zeby poprawic akurat sam sluz.A badalas moze szyjke?

Aneczka z tą szyjką to właśnie też komedia, a raczej czarny humor, Od poczatku tego cyklu jest u góry i miękka, czyli taka jak na płodne. Może faktycznie spróbuje z testami owu

reklama
Aneczka kontrolna normalna a ta co ma oznaczać LH testowa jasna prawie niewidoczna. Nie wiem o co chodzi, bo mówisz, ze można się już starać??? Ja miałam kilka dni temu kłucie jajników i my próbujemy od tamtego czasu co dwa dni. Ale tempka moja coraz niższ dziś z 36,6 spadła na 36, 4 a przeciez po owu powinna wskoczyc wyżej

Do góry