reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
ja robilam hydrex, i pozytywny tzn dwie mocne krechy wyszly mi w 11 dniu cyklu wiec przytulanko zrobiliśmy o 23 tego samego dnia i jeszcze rano.
a sprawdzalas czy masz sluz plodny??
sandrahaha
najwazniejsze to ze musi byc taki ciagnacy sie... musisz sprawdzic pomiedzy 2 palcami... musi sie ciagnac, wyglada jak bialko kurze... jak jest troszeczke bialy to znaczy ze juz niedlugo owulka bedzie... ja kupilam na ebay takie papierkowe... u mnie swietnie sie sprawdzaja...
sandrahaha
plemniczki moga sobie poczekac :-) najlepiej zacznij staranka zaraz po pozytywnym tescie, w ten sam dzien... plemniczki poczekaja na owulke bo niestety owulka nigdy nie czeka na plemniczki... poprostu jest i jak sie trafi to git... dlatego staranka najlepiej zaczac tego samego dnia co test wyszedl pozytywny... a temp mierzysz zeby pozniej sprawdzic czy owulke mialas... temp po owulce znacznie wzrasta wiec po tym mozesz wiedziec czy mialas owulke czy nie...to znaczy ze jak test wyszedł p[ozytywny , czyli dwie mocne kreseczki to jeszcze dczekałas na odpowiednia temperature? czy poprostu zbiegło sie to wszystko w tym czasire od 24 do 36 godzin?
reklama
dziekuję Ci bardzo może mi sie jakos uda . w sumie staramy sie dopiero 2 mieisiąc , ale ja jakies 5 lat temu mialam endometrioze i to 4 stopnia wiec strasznie sie boje ze moge nmiec jakies problemy dlatego czym dłuzej tym bardziej sie denerwuje