reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

Za 20 testow owu (2 komplety) i 5 ciążowych razem z przesyłką zapłaciłam około 65 zł :eek: Problem jest tylko taki, że 4 z 5 testow ciążowych jest uszkodzonych! Saszetki są porysowane i są na nich dziurki!

Mam mega pilne pytanie.
Robiłam test owu 2 godziny temu. Obok kreski kontrolnej pojawiła się jaśniejsza kreseczka. Co to znaczy? Będzie owu, czy nie, czy te kreski mają by takie same? Kiedy robic dzidzię?

reklama
Z tego co wiem owu będzie jak kreski będą miały taką samą barwę.:tak:
Po pozytywnym teście jakieś 24godz i chyba wtedy trzeba działać ale nic nie przeszkadza aby zacząć szybciej:-D
W niedzielę robiłam pierwszy test i też wyszły mi dwie ale ta druga była jaśniejsza dopiero wczoraj wieczorem wyszły mi w podobnych odcieniach więc najprawdopodobniej będą maiła owu dzisiaj.;-)

Zgłupiałam i napisałam do kobitki, od ktorej kupiłam teścik. Ona twierdzi, że jakąkolwiek drugą kresunię można traktowac jako test pozytywny, świadczący o zbliżającym się owu.:baffled:

Zgłupiałam i napisałam do kobitki, od ktorej kupiłam teścik. Ona twierdzi, że jakąkolwiek drugą kresunię można traktowac jako test pozytywny, świadczący o zbliżającym się owu.:baffled:

Na instrukcji moich testów jest napisane i nawet są rysunki, że jak druga jest jaśniejsza to należy traktować to jako negatywny.
W niedzielę troszkę spanikowałam jak pojawiła się druga kreska.:szok:
W poniedziałek i wtorek było tak jak w niedzielę i dopiero w środę były wyraźne dwie.:-D
Zrób jutro test i napisz co wyszło.:-)

Chyba nie powinno się testować z rana po mocz jest zagęszczony i wynik może być zafałszowany :szok: i zawsze o tej samej porze. :tak:
Życzę powodzenia:-);-):tak::-D

Jak już wyjdą II to nie trzeba testować następnego dnia:happy:.
A mnie tak kusi żeby jeszcze dzisiaj zobaczyć co wyjdzie :eek: ale to już mój ostatni teścik więc może zostawię na następny cykl:confused::baffled:

Jak nie rano to kiedy?
Rano wyszedł bankowo negatywny, ale pojawił się drugi rodzaj śluzu, po wczorajszym lepkim, dzisiejszy jest zdecydowanie inszy.
Jeśli te testy działają i owu ma być, to zakładam, że dwie kreski pojawią się jutro, pojutrze.
Tylko kurka wodna, co znaczył ten test z przedwczoraj?

reklama
Jesteście WIELKIE!
Znaczy to, że ja te testy robiłam nie tak jak trzeba. Ten przedwczoraj robiłam właśnie po południu, gdy pisałam że były wyraźne dwie krechy, z tym że owu minimalnie słabsza od testowej.
Kurcze, nigdzie tego nie wyczytałam, więc byłam jakoś podświadomie przekonana, że rano...
Buźka Dziewczynki :-)

Do góry