X
Xwawelx
Gość
No nie wiem, niby tak. Ale w praktyce hugo wie... 31 marca poronilam farmakologicznie wiec moze nie byc w praktyce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie wiem, niby tak. Ale w praktyce hugo wie... 31 marca poronilam farmakologicznie wiec moze nie byc w praktyce.
Już bardzo ładnie widaćZałączam mój z teraz.
Ale raczej tylko oeu na teście niz w rzeczywistości.Już bardzo ładnie widać
Moze taki jasny a byl pik, stad teraz jasnieje ?Mój pierwszy test owu 12 DC, kolejny 13 dc rano później o godz. 18.00 w 13 dc kolejny test. Dziwi mnie kolor kreski powinien chyba ciemnieć a nie jaśnieć.
Rob dalej, zrob wieczorem jeszczeNie mam pojęcia kreska kontrolna w tamtym teście też dziwnie wyszła lekko blada. A to z dzisiaj 14 dc
Ok zrobięRob dalej, zrob wieczorem jeszcze
Mi takiej wychodzą takie ciemne, wiec cos jest nie tak. Mysle ze po poronieniu hormony nie ustabilizowały sie, sama zobacz...Ok zrobię
Szczerze robię pierwszy raz te testy owu i za bardzo się nie orientuje jak to jest. Może wina testu, sama nie wiem. Skonsultuje to z moim ginekologiem, poczekam jeszcze parę dni i zrobię kolejne testy.Mi takiej wychodzą takie ciemne, wiec cos jest nie tak. Mysle ze po poronieniu hormony nie ustabilizowały sie, sama zobacz...