Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładnie już wszystko widać bez cienia wątpliwości. Który to dzień cyklu 15 tak?To mój dzisiejszy test Owu, także chyba nie ma wątpliwości co do wyniku Zobacz załącznik 1259986
No roznice widac, takze mozna ba spokojnie dzialac i dalej robic testy owu, powodzenia!Zauważyłam że wczorajszy a dzisiejszy ma lekka różnice kreska bardziej widoczna jest dzisiaj także myślę że jeszcze zmieni kolor na ciemniejszy.
Bedzie dzialaneTo mój dzisiejszy test Owu, także chyba nie ma wątpliwości co do wyniku Zobacz załącznik 1259986
16 dzień cyklu. Po antykoncepcji nie mam regularnych, chociaż mieszczą się w granicachBardzo ładnie już wszystko widać bez cienia wątpliwości. Który to dzień cyklu 15 tak?
Nie dziękujęNo roznice widac, takze mozna ba spokojnie dzialac i dalej robic testy owu, powodzenia!
Rozumiem mimo wszystko owulacja jest16 dzień cyklu. Po antykoncepcji nie mam regularnych, chociaż mieszczą się w granicach
A ja bym zrobiła dziś koło g. 22,23. Ja tak miałam że kreska była niewyraźna o 16... A o g. 22 pik kreski testowej i mocniej od kontrolnej. Powodzenia!Jeszcze nie... rob jutro
A ja bym zrobiła dziś koło g. 22,23. Ja tak miałam że kreska była niewyraźna o 16... A o g. 22 pik kreski testowej i mocniej od kontrolnej. Powodzenia!
PikZałączam mój z teraz.