Zobaczę jaki będzie dzisiaj popołudniu. Dużo czytałam,że te testy Facelle jednak fałszują wyniki no ale to się okaże .U mnie robiony w 12 DC
reklama
MARIO123
Zaciekawiona BB
Robiony dzisiaj rano. Może nie znam się na kompletnej interpretacji tych testów ale sama czuje że mam dni płodne mąż w sumie też to czuje wilgotnością pochwy. I moj kalendarzyk jak nigdy mnie nie zawodzi.Zobaczę jaki będzie dzisiaj popołudniu. Dużo czytałam,że te testy Facelle jednak fałszują wyniki no ale to się okaże .
Załączniki
X
Xwawelx
Gość
Kreska jeszcze slaba, musi byc tak jak kontrolna.Robiony dzisiaj rano. Może nie znam się na kompletnej interpretacji tych testów ale sama czuje że mam dni płodne mąż w sumie też to czuje wilgotnością pochwy. I moj kalendarzyk jak nigdy mnie nie zawodzi.
MARIO123
Zaciekawiona BB
Zauważyłam że wczorajszy a dzisiejszy ma lekka różnice kreska bardziej widoczna jest dzisiaj także myślę że jeszcze zmieni kolor na ciemniejszy.Kreska jeszcze slaba, musi byc tak jak kontrolna.
Załączniki
Zauważyłam że wczorajszy a dzisiejszy ma lekka różnice kreska bardziej widoczna jest dzisiaj także myślę że jeszcze zmieni kolor na ciemniejszy.
No to widzisz mój wczoraj był ciemniejszy ale kto to wie no ja swoje płodne też potrafię rozpoznać po wilgotności pochwy i kluciu jajnika ALE chciałam się wspomóc
MARIO123
Zaciekawiona BB
Jutro mam 14 dc powtórzę test i się okaże czy są wiarygodne czy kłamią jeśli chodzi o kłucie jajnika mam to samo dzisiaj czuje to co jakiś czas a więc mamy podobnieNo to widzisz mój wczoraj był ciemniejszy ale kto to wie no ja swoje płodne też potrafię rozpoznać po wilgotności pochwy i kluciu jajnika ALE chciałam się wspomóc
Przy moich obecnych cyklach owulację FLO (apka, pewnie kojarzysz) przewiduje mi na czwartek i chyba jakoś się go pokrywa z objawami w tamtym cyklu męczyły mnie bóle podbrzusza i jajniki ale nic nie wyszło niestety. Zobaczymy czy coś zaskoczy tym razemJutro mam 14 dc powtórzę test i się okaże czy są wiarygodne czy kłamią jeśli chodzi o kłucie jajnika mam to samo dzisiaj czuje to co jakiś czas a więc mamy podobnie
MARIO123
Zaciekawiona BB
Tak kojarzę aplikacje Tobie życzę powodzenia aby się udało. U nas troszkę inny problem także nie wiem czy się uda ale jestem dobrej myśli. Męża nasienie troszkę słabe bierze leki, ale i tak się przygotowujemy do inseminacji bo już ponad rok starań i nic Dopiero teraz mąż zaczął leczenie już jakieś 2 miesiące także jesteśmy pełni nadziei.Przy moich obecnych cyklach owulację FLO (apka, pewnie kojarzysz) przewiduje mi na czwartek i chyba jakoś się go pokrywa z objawami w tamtym cyklu męczyły mnie bóle podbrzusza i jajniki ale nic nie wyszło niestety. Zobaczymy czy coś zaskoczy tym razem
Rozumiem , trzymam więc mocno kciuki i znam z bliskiego otoczenia parę, u której partner miał 0% zdrowych plemników a po 3 miesiącach suplementacji dziewczyna była w ciąży ! Powodzenia, na pewno się uda :*Tak kojarzę aplikacje Tobie życzę powodzenia aby się udało. U nas troszkę inny problem także nie wiem czy się uda ale jestem dobrej myśli. Męża nasienie troszkę słabe bierze leki, ale i tak się przygotowujemy do inseminacji bo już ponad rok starań i nic Dopiero teraz mąż zaczął leczenie już jakieś 2 miesiące także jesteśmy pełni nadziei.
reklama
MARIO123
Zaciekawiona BB
Nie dziękuję bardzo aby nie zapeszyć Również trzymam kciuki aby i Tobie się udalo Mój mąż ma z kolei ilościowo bardzo dużo plemników aż ponad normę ale tylko 2% zdrowych plemników także jestesmy pół na pół. Ja tez za nas trzymam kciukiRozumiem , trzymam więc mocno kciuki i znam z bliskiego otoczenia parę, u której partner miał 0% zdrowych plemników a po 3 miesiącach suplementacji dziewczyna była w ciąży ! Powodzenia, na pewno się uda :*