reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

reklama
Zobaczę jaki będzie dzisiaj popołudniu. Dużo czytałam,że te testy Facelle jednak fałszują wyniki no ale to się okaże . :)
Robiony dzisiaj rano. Może nie znam się na kompletnej interpretacji tych testów ale sama czuje że mam dni płodne mąż w sumie też to czuje wilgotnością pochwy. I moj kalendarzyk jak nigdy mnie nie zawodzi.

Załączniki

• IMG_20210414_082710.jpg
    IMG_20210414_082710.jpg
    1 017,2 KB · Wyświetleń: 63
Zauważyłam że wczorajszy a dzisiejszy ma lekka różnice kreska bardziej widoczna jest dzisiaj także myślę że jeszcze zmieni kolor na ciemniejszy.

No to widzisz mój wczoraj był ciemniejszy ale kto to wie :D no ja swoje płodne też potrafię rozpoznać po wilgotności pochwy i kluciu jajnika ALE chciałam się wspomóc :D

No to widzisz mój wczoraj był ciemniejszy ale kto to wie :D no ja swoje płodne też potrafię rozpoznać po wilgotności pochwy i kluciu jajnika ALE chciałam się wspomóc :D
Jutro mam 14 dc powtórzę test i się okaże czy są wiarygodne czy kłamią 😁 jeśli chodzi o kłucie jajnika mam to samo dzisiaj czuje to co jakiś czas 😊 a więc mamy podobnie 😘

Jutro mam 14 dc powtórzę test i się okaże czy są wiarygodne czy kłamią 😁 jeśli chodzi o kłucie jajnika mam to samo dzisiaj czuje to co jakiś czas 😊 a więc mamy podobnie 😘
Przy moich obecnych cyklach owulację FLO (apka, pewnie kojarzysz) przewiduje mi na czwartek i chyba jakoś się go pokrywa z objawami :) w tamtym cyklu męczyły mnie bóle podbrzusza i jajniki ale nic nie wyszło niestety. Zobaczymy czy coś zaskoczy tym razem :)

Przy moich obecnych cyklach owulację FLO (apka, pewnie kojarzysz) przewiduje mi na czwartek i chyba jakoś się go pokrywa z objawami :) w tamtym cyklu męczyły mnie bóle podbrzusza i jajniki ale nic nie wyszło niestety. Zobaczymy czy coś zaskoczy tym razem :)
Tak kojarzę aplikacje😊 Tobie życzę powodzenia aby się udało. U nas troszkę inny problem także nie wiem czy się uda ale jestem dobrej myśli. Męża nasienie troszkę słabe bierze leki, ale i tak się przygotowujemy do inseminacji bo już ponad rok starań i nic ☹️ Dopiero teraz mąż zaczął leczenie już jakieś 2 miesiące także jesteśmy pełni nadziei.

Tak kojarzę aplikacje😊 Tobie życzę powodzenia aby się udało. U nas troszkę inny problem także nie wiem czy się uda ale jestem dobrej myśli. Męża nasienie troszkę słabe bierze leki, ale i tak się przygotowujemy do inseminacji bo już ponad rok starań i nic ☹️ Dopiero teraz mąż zaczął leczenie już jakieś 2 miesiące także jesteśmy pełni nadziei.
Rozumiem , trzymam więc mocno kciuki :) i znam z bliskiego otoczenia parę, u której partner miał 0% zdrowych plemników a po 3 miesiącach suplementacji dziewczyna była w ciąży ! :) Powodzenia, na pewno się uda :*

reklama
Rozumiem , trzymam więc mocno kciuki :) i znam z bliskiego otoczenia parę, u której partner miał 0% zdrowych plemników a po 3 miesiącach suplementacji dziewczyna była w ciąży ! :) Powodzenia, na pewno się uda :*
Nie dziękuję bardzo aby nie zapeszyć 😍😍 Również trzymam kciuki aby i Tobie się udalo 😊 Mój mąż ma z kolei ilościowo bardzo dużo plemników aż ponad normę ale tylko 2% zdrowych plemników także jestesmy pół na pół. Ja tez za nas trzymam kciuki ☺️☺️

Do góry