reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

Na moich wszystkich była taka informacja [emoji2368]
Generalnie wysoki poziom lh może utrzymywać się wiele dni więc ti całkowicie normalne [emoji6]
o piciu i o tym żeby to nie był poranny mocz to słyszałam natomiast o jedzeniu i nie sikaniu przez 2h nie było napisane na moich testach... To chyba od testu zależy;) poza tym niby jak się napije to można obniżyć stężenie hormonu a mi ciągle pokazuje go wysoko. Dzisiaj bez zmian dalej pozytywne hahah. Chyba mam jakieś wadliwe testy. Ten miesiąc już z ciekawości potestuje do końca a w następnym skończę do pierwszego pozytywnego;)

reklama
Hej dziewczyny, widze ze jest forum na temat testów owulacyjnych :) myślicie ze nie było owulacji w lutym? 🤔
16154678133938602224983010698279.jpg

Matko ja kompletnie się nie znam na tym. Mi testy wychodziły pozytywne ciągle a byłam w ciąży hahah

Dodam. Może jeszcze dla jasności że nie wierzę w teorie ze testy owulacyjne potwierdzają ciaze bo nie taka ich rola. I ja testy zaczęłam robić pod koniec cyklu jak już teoretycznie byłam po owulacji. Robi się je ponoć do pierwszego pozytywnego nie wiem jak to taka ie dalej czyta. Nie mam z nimi doświadczenia więc posłuchaj rad mądrzejszych koleżanek ;) które lepiej się na tym znają;)

Hej dziewczyny, widze ze jest forum na temat testów owulacyjnych :) myślicie ze nie było owulacji w lutym? 🤔
Zobacz załącznik 1247257
Teoretycznie jak jest kreska mocniejsza od kreski kontrolnej bądź dwie są takie same (kolor) to test jest pozytywny. Ja tez dopiero zaczęłam zabawę z testami dlatego wybrałam testy z wyświetlaczem były droższe ale łatwiejsze w odczycie.

reklama
Do góry