C
Czybedemama
Gość
Dziś 10dpo więc testować będę w niedzielę lub wtorek bo przez duphaston mi sie cykl wydłużyła Ty kiedy będziesz testować? Też trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 10dpo więc testować będę w niedzielę lub wtorek bo przez duphaston mi sie cykl wydłużyła Ty kiedy będziesz testować? Też trzymam mocno kciuki
czekam na informacje i widzimy się na LISTOPADOWYCH MAMACHDziś 10dpo więc testować będę w niedzielę lub wtorek bo przez duphaston mi sie cykl wydłużył
Ty też daj znać koniecznie, wierzę że nam sie uda!czekam na informacje i widzimy się na LISTOPADOWYCH MAMACH
u mnie to @ ma być 15go ale zrobię test pewnie wczesniejTy też daj znać koniecznie, wierzę że nam sie uda!
Ja ostatnia tabletkę duphatonu biorę 25 dnia cyklu czyli w sobotę więc pierwszy Test napewno zrobię w sobotę bo muszę sprawdzić czy jest ciąża czy nieu mnie to @ ma być 15go ale zrobię test pewnie wczesniej
a Ty?Życzę Wam pomyślności dziewczyny!
a Ty?
myślałam że starasz się tak jak my. Cudna rodzinka a różnica wieku później i tak nie ma znaczeniaJa mam już 3 dzieci, najmłodsze zaraz roczek skończy nie ukrywam, 4 byłaby idealna, ale chyba bym się już bała, nie jestem stara ale jednak moja najstarsza córa ma już 12 lat, wiec duża różnica by już była.