reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

reklama
U mnie dziś test pokazał jakby kreseczka bardziej wyraźniejsza niż w poprzednie dni. Upławy dalej są i dziś delikatnie lewy jajnik pobolewał (23dc). Może jednak coś z tych testów w końcu wyjdzie [emoji1]. Wyniki z nasienia partnera wyszły dobrze. Zobacz załącznik 1184585

hej bylam tydzien po rzekomej owulacji zrobic progesteron dla potwierdzenua u wyszedl 14.44 ... takze chyba bylo. Narazie nie testuje wlasnie weszlam znow w dni plodne w niedziele owulacja wiec dzialam

Hej dziewczyny! Od jakiegoś czasu podczytuje co piszecie na różnych forach i postanowiłam się Was poradzić. Możecie powiedzieć. Coś o moich testach? Myślicie, że owu jeszcze przede mną? Staramy się przytulać co dwa dni od 10 dc
IMG_20201020_184812.jpg
IMG_20201020_184812.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Od jakiegoś czasu podczytuje co piszecie na różnych forach i postanowiłam się Was poradzić. Możecie powiedzieć. Coś o moich testach? Myślicie, że owu jeszcze przede mną? Staramy się przytulać co dwa dni od 10 dcZobacz załącznik 1190712Zobacz załącznik 1190712
Robisz o tej samej porze? Testy są negatywne, więc myślę, że jesteś jeszcze przed chociaż nie należy do końca ufać tym testom. Jakies inne objawy zaobserwowałaś u siebie? Tak jak pisałam wyżej, mi testy cały czas wychodzą negatywnie.

Tak, staram się robić ok godz 18. 10 i 11 dc miałam śluz jak białko jajka, dosyć sporo. Poza tym chyba nic. Przepraszam, ale dopiero zaczęliśmy się starać, więc jestem zielona w tym temacie :/

Tak, staram się robić ok godz 18. 10 i 11 dc miałam śluz jak białko jajka, dosyć sporo. Poza tym chyba nic. Przepraszam, ale dopiero zaczęliśmy się starać, więc jestem zielona w tym temacie :/
a ja bym powiedziala ze 12 dc jest pozytywny. Moje testy wygladaly duzo gorzej mimo tego ze staralam sie robic je tak jak nalezy. Sprawdzilam tydzien po rzekomej owu progesteron z krwi i wyszlo pozytywnie. W testy tez do konca bym nie wierzyla.

reklama
a ja bym powiedziala ze 12 dc jest pozytywny. Moje testy wygladaly duzo gorzej mimo tego ze staralam sie robic je tak jak nalezy. Sprawdzilam tydzien po rzekomej owu progesteron z krwi i wyszlo pozytywnie. W testy tez do konca bym nie wierzyla.
A co powiesz w takim razie na moje testy? Pierwszy test z 7 dc,ostatni z 16 dc. Średnio mam 35dc. Z aplikacji wychodzi, że wczoraj była owulacja. Śluzu jakoś za specjalnie nie było, trochę rozciągliwy był a dziś od jakiś 2h mam różowe plamienia. Przed chwilą z ciekawości zrobiłam jeszcze jeden test i wyszedł taki sam jak na zdj. Czyli mam rozumieć, że testowa nie musi być taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej?
IMG_20201021_211758.jpg

Do góry