Sarciasta
Fanka BB :)
Nie poddawaj się, nam udało się w 14 cyklu starań. Też czasem mialam słabsze dni i bylam zrezygnowana [emoji3590]
[/QUOTE Dziekuje kochana za motywacje , u mnie bodajze 8 cykl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie poddawaj się, nam udało się w 14 cyklu starań. Też czasem mialam słabsze dni i bylam zrezygnowana [emoji3590]
[/QUOTE Dziekuje kochana za motywacje , u mnie bodajze 8 cykl
I jak z tymi testami? Testujesz dalej? Jakie "wyniki"?
Robisz o tej samej porze? Testy są negatywne, więc myślę, że jesteś jeszcze przed chociaż nie należy do końca ufać tym testom. Jakies inne objawy zaobserwowałaś u siebie? Tak jak pisałam wyżej, mi testy cały czas wychodzą negatywnie.Hej dziewczyny! Od jakiegoś czasu podczytuje co piszecie na różnych forach i postanowiłam się Was poradzić. Możecie powiedzieć. Coś o moich testach? Myślicie, że owu jeszcze przede mną? Staramy się przytulać co dwa dni od 10 dcZobacz załącznik 1190712Zobacz załącznik 1190712
a ja bym powiedziala ze 12 dc jest pozytywny. Moje testy wygladaly duzo gorzej mimo tego ze staralam sie robic je tak jak nalezy. Sprawdzilam tydzien po rzekomej owu progesteron z krwi i wyszlo pozytywnie. W testy tez do konca bym nie wierzyla.Tak, staram się robić ok godz 18. 10 i 11 dc miałam śluz jak białko jajka, dosyć sporo. Poza tym chyba nic. Przepraszam, ale dopiero zaczęliśmy się starać, więc jestem zielona w tym temacie :/
A co powiesz w takim razie na moje testy? Pierwszy test z 7 dc,ostatni z 16 dc. Średnio mam 35dc. Z aplikacji wychodzi, że wczoraj była owulacja. Śluzu jakoś za specjalnie nie było, trochę rozciągliwy był a dziś od jakiś 2h mam różowe plamienia. Przed chwilą z ciekawości zrobiłam jeszcze jeden test i wyszedł taki sam jak na zdj. Czyli mam rozumieć, że testowa nie musi być taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej?a ja bym powiedziala ze 12 dc jest pozytywny. Moje testy wygladaly duzo gorzej mimo tego ze staralam sie robic je tak jak nalezy. Sprawdzilam tydzien po rzekomej owu progesteron z krwi i wyszlo pozytywnie. W testy tez do konca bym nie wierzyla.