reklama
Sarciasta
Fanka BB :)
kurcze .. fakt ze drugi raz robie testy i przyznam szczerze ze kiedys moja kreska testowa faktycznie byla ciemniejsza niz druga... chyba faktycznie to negatywJa przy 32-34 dc zaczęłam testować od 11, dziś mam 22dc a testy wciąż negatywne pomimo tego śluzu
Dzej.zi
Myślę że powinno być widać. Ja kiedyś bylam na wizycie w dniu spodziewanej owulacji, niestety nic widać nie było i pani dr kazała przyjść za tydzień. Potwierdziła że owu była
ginekologamam za tydzien nie wiem czy nie za pozno
Sarciasta
w piatek mam badanie progesteronu wiec moze cos z tego bedzie. Nie ukrywam ze juz meczy mnie ta mysl miesiac w miesiac heheh obiecalam sobie ze to ostatni cykl.i odpuszczamMyślę że powinno być widać. Ja kiedyś bylam na wizycie w dniu spodziewanej owulacji, niestety nic widać nie było i pani dr kazała przyjść za tydzień. Potwierdziła że owu była
reklama
Dzej.zi
Nie poddawaj się, nam udało się w 14 cyklu starań. Też czasem mialam słabsze dni i bylam zrezygnowana [emoji3590]
w piatek mam badanie progesteronu wiec moze cos z tego bedzie. Nie ukrywam ze juz meczy mnie ta mysl miesiac w miesiac heheh obiecalam sobie ze to ostatni cykl.i odpuszczam