reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Agu1531
Fanka BB :)
Nie biorę niestety nie pomogę ale sama się właśnie nad nim zastanawiam czy warto kupić.Dziewczyny co sądzicie o oleju z wiesiolka? Jaki czas trzeba go brać żeby zauważyć różnicę? Ja biorę już drugi cykl może jest jakaś poprawa ale nie taka jak oczekiwałam.
reklama
Agu1531
Chyba co druga staraczka go bierze [emoji6].Wiele pozytywnych opinii jest na Internecie. Zawsze trzeba się przekonać na sobie Może trzeba dłuższy czas zażywać żeby zobaczyć efekt.
Agu1531
Na moich pisze że od 10 .Jeśli cykle mam 27 dniowe kiedy najlepiej zacząć wykonywać testy owulacyjne?
Agu1531
Długo się staracie ? Wiele dziewczyn pisze żeby wyluzować chociaż sama wiem że tak się nie da albo da do owu a po zaczyna się nakręcanie że może jednak się udało niestety najgorsze jest to rozczarowanie jak @ jednak przychodzi [emoji26] znam to kochana ale po małym dołku trzeba wstać i próbować dalej [emoji1] ja aktualnie mam 6 cykli starań za sobą i niestety nic na razie odłożyliśmy staranka bo porządek że zdrowiem trzeba zrobić a tu też frustracja bo człowiek by chciał a nie może [emoji29]
MalaMi24
Staramy się dokładnie rok czasu. Właśnie najgorsze jest to czekanie do następnej @ i ta nadzieja, że może się w końcu udało Mój ostatnio zrobił badania hormonalne i wszystko ok, ja też zrobiłam też mam wszystko w normie. Kiedyś się nam uda
Agu1531
Jak staracie się już rok to mogę doradzić tylko żebyś ma monitoring owulacji się zapisała albo clo Ci gin przepisał, co przeważnie dziewczyny jak opisywały mają razem albo 1 cykl z clo jeszcze niemonitorowany a jak dalej nic to wtedy w 2 cyklu clo i monitoring, po roku lekarz powinien zacząć działać bardziej szczegółowe badania, wsparcie owu itd. A badał nasienie ?Staramy się dokładnie rok czasu. Właśnie najgorsze jest to czekanie do następnej @ i ta nadzieja, że może się w końcu udało Mój ostatnio zrobił badania hormonalne i wszystko ok, ja też zrobiłam też mam wszystko w normie. Kiedyś się nam uda
reklama