reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
reklama
Agu1531
Fanka BB :)
Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].Dziś mój 23 dzień cyklu czekam z niecierpliwością na miesiączke. Boję się że znów nic z tego ale mam nadzieję, że może w końcu się uda
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]
MalaMi24
Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]
Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrze Chyba, że załapałam jakiegoś wirusa. Czekam na miesiączke. Ja kiedyś naprawdę zwariuje
Agu1531
Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrze Chyba, że załapałam jakiegoś wirusa. Czekam na miesiączke. Ja kiedyś naprawdę zwariuje
To trzymam kciukasy za pozytyw [emoji110][emoji110][emoji110] jeszce 2 dni i sie dowiemy [emoji6] Skąd ja to znam [emoji23][emoji23][emoji23] tylko u mnie były objawy wywołane myśleniem [emoji6] ale czytałam że dużo dziewczyn ma jednodniową grype kilka dni przed @ A pozniej okazuje się że to ciąża [emoji3] nasza psychika nie zna granic ja ostatnio mam pms 10 dni przed @ a przed owu mdlosci masakra a się zabezpieczamy i nie ma szans na niespodziankę ale baniak zryty [emoji43][emoji43]
MalaMi24
Dziękuję za kciuki Ryje to wszystko banie niesamowicie masz racje niech juz jest poniedzialek wóz albo przewóz. Psychika potrafi platac figle i to jak. Ja co miesiąc doszukiwam sie jakiś objawów po prostu jedna wielka masakra. Dam znać w poniedziałek
Agu1531
Oby nie przyszła [emoji6] jest jeszcze szansa [emoji110][emoji110]Dzisiaj temperatura 37,8 więc chyba jakieś chorobsko a nie ciąża. Czekam cierpliwie do jutra czy przyjdzie miesiączka
reklama