reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
reklama
Dziś mój 23 dzień cyklu czekam z niecierpliwością na miesiączke. Boję się że znów nic z tego ale mam nadzieję, że może w końcu się uda :)
Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]

Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]

Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da:D
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrze :o Chyba, że załapałam jakiegoś wirusa. Czekam na miesiączke. Ja kiedyś naprawdę zwariuje:D

Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da:D
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrze :o Chyba, że załapałam jakiegoś wirusa. Czekam na miesiączke. Ja kiedyś naprawdę zwariuje:D

To trzymam kciukasy za pozytyw [emoji110][emoji110][emoji110] jeszce 2 dni i sie dowiemy [emoji6] Skąd ja to znam [emoji23][emoji23][emoji23] tylko u mnie były objawy wywołane myśleniem [emoji6] ale czytałam że dużo dziewczyn ma jednodniową grype kilka dni przed @ A pozniej okazuje się że to ciąża [emoji3] nasza psychika nie zna granic ja ostatnio mam pms 10 dni przed @ a przed owu mdlosci masakra a się zabezpieczamy i nie ma szans na niespodziankę ale baniak zryty [emoji43][emoji43]

Dziękuję za kciuki :):) Ryje to wszystko banie niesamowicie masz racje :D niech juz jest poniedzialek wóz albo przewóz. Psychika potrafi platac figle i to jak. Ja co miesiąc doszukiwam sie jakiś objawów po prostu jedna wielka masakra. Dam znać w poniedziałek :yes:

Jak masz cierpliwość to pewnie [emoji16] ja bym nie wytrzymała [emoji6] ale zawsze lepiej poczekać te parę dni niż z się rozczarować [emoji3] to dalej [emoji110][emoji110][emoji110] za pozytyw

reklama
Kochana dalej nie mam miesiączki. Zrobiłam test ciążowy z allegro ale wyszedł negatywny. Temperatura 37,6 kurczę niech już przyjdzie albo nie przychodzi wcale bo oszaleję :D

Do góry