reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
florence_doughter
Fanka BB :)
powodzenia następnym razem!
reklama
MalaMi24
Kochane pomóżcie bo już wariuje. Krwawienie mam bardziej skąpe niż zawsze ale nie to mnie martwi. Dzisiaj mam 4 dzień @ ale od 2 dni mam dziwne uczucie drżenia w pochwie. Do tego podbrzusze dalej delikatnie boli wręcz tak kluje co jakiś czas. Miałyscie tak kiedyś?
Agu1531
Kochane pomóżcie bo już wariuje. Krwawienie mam bardziej skąpe niż zawsze ale nie to mnie martwi. Dzisiaj mam 4 dzień @ ale od 2 dni mam dziwne uczucie drżenia w pochwie. Do tego podbrzusze dalej delikatnie boli wręcz tak kluje co jakiś czas. Miałyscie tak kiedyś?
A skrzepy są ?
Hmmm ja jak mam @ to pierwszych 3 dni bez tabletek bym nie przetrwała do tego potop , a później od 4 dnia do końca sporadycznie mam małe skurcze i ból ale to tak fazami nachodzi trochę poboli przestanie i po jakimś czasie znowu
Ostatnia edycja:
Agu1531
Brak skrzepów. Też miewam takie @ że bez tabletek nie dam rady wytrzymać ale ta jest wyjątkowo dziwna.
W takim razie nie chcąc rozbudzić twojej nadzieji ale może spróbuj zrobić test ciążowy po zakończeniu krwawienia albo Bete.
Agu1531
Zrobiłam test bo mi się drugi dzień spóźniła @ ale wyszedł negatywny i później dostałam krwawienia. Jeśli do jutra nie przejdzie to może zrobię z czystej ciekawości test ciążowy.
Zaszkodzić nie zaszkodzi a będziesz wiedziała , ja sama tak nie miałam ale dziewczyny na innym forum pisaly że miały krwawienieczy też plamienie i myslały że to okres ale tak jak piszesz było mniejsze od innych i nie było skrzepów i okazywało się że są w ciąży. Także trzymam kciuki ze może jednak się udało .
reklama
Czy chodzi Ci o takie ciągnięcie u wyjścia z pochwy? Trudno to opisać co to za ból, ale najbardziej chyba przypomina mi ból taki jak jajniki, tylko w pochwie już prawie na zewnątrz. Ale niestety nie wiem co to jest. U mnie takie bóle pojawiły się w miesiączkach po zabiegu łyżeczkowania. Rozmawiałam, o tym z ginekologiem, ale nic mi nie powiedział, teraz ostatnio też po zabiegu na jajnikach miałam taki ból. Ja bym go wiązała z jakąś infekcją