reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
reklama
Agu1531
Fanka BB :)
Daj znać [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Nie chodzi mi o ciagniecie w pochwie. Kluje i delikatnie boli podbrzusze. A w pochwie czuje co jakiś czas takie drżenie czy też pulsowanie. Ciężko to tak opisać, zrobię dzisiaj test i się okaże.
Cześć dziewczyny. mam do Was pytanie, a mianowicie: Staramy się z partnerem o dzidziusia i oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test strumieniowy (25 dzień cyklu) i wyszedł negatywny. Powiedzcie mi czy to definitywnie wyklucza ciążę w tym cyklu?
Z góry dziękuję z odpowiedź.
Agu1531
Nic nie jest przesądzone do póki @ nie ma jest nadzieja 25 dc to za wcześnie choć zdarza się że wychodzą bladziochy tych bardziej czułych testów a niektórym pomimo ciąży negatywny ale to też zależy jak ile trwa twój cykl. Najlepiej testować w dzień po @.Cześć dziewczyny. mam do Was pytanie, a mianowicie: Staramy się z partnerem o dzidziusia i oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test strumieniowy (25 dzień cyklu) i wyszedł negatywny. Powiedzcie mi czy to definitywnie wyklucza ciążę w tym cyklu?
Cykle u mnie trwają od 28 do 30 dni. I dlatego pomyślałam, że już "po ptakach" w tym cyklu ale w takim razie będę testować po dniu @ - mam nadzieję, że nie pojawi się w tym miesiącuNic nie jest przesądzone do póki @ nie ma jest nadzieja 25 dc to za wcześnie choć zdarza się że wychodzą bladziochy tych bardziej czułych testów a niektórym pomimo ciąży negatywny ale to też zależy jak ile trwa twój cykl. Najlepiej testować w dzień po @.
Agu1531
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] za fasolkę, a zagnieżdzenie jajeczka może trwać do 12 dni po owulacji plus 2 dni na wzrost bety bo od zagnieżdzenia beta zaczyna wzrastać. Tak więc wszystko jeszcze możliwe a jak Cię będzie korcić wcześniej to tak mniej więcej po 28dc możesz zrobić ale też może wyjść fałszywie negatywny. Powodzenia daj znać jak zatestujesz [emoji4]Cykle u mnie trwają od 28 do 30 dni. I dlatego pomyślałam, że już "po ptakach" w tym cyklu ale w takim razie będę testować po dniu @ - mam nadzieję, że nie pojawi się w tym miesiącu
reklama