reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Nie chodzi mi o ciagniecie w pochwie. Kluje i delikatnie boli podbrzusze. A w pochwie czuje co jakiś czas takie drżenie czy też pulsowanie. Ciężko to tak opisać, zrobię dzisiaj test i się okaże.

reklama
Nie ma nic. Tego zresztą się spodziewałam. Może ten cykl bedzie owocny

Załączniki

• 20190106_141244.jpg
    20190106_141244.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 194
Cześć dziewczyny. :) mam do Was pytanie, a mianowicie: Staramy się z partnerem o dzidziusia i oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test strumieniowy (25 dzień cyklu) i wyszedł negatywny. Powiedzcie mi czy to definitywnie wyklucza ciążę w tym cyklu?
Z góry dziękuję z odpowiedź. :)

Cześć dziewczyny. :) mam do Was pytanie, a mianowicie: Staramy się z partnerem o dzidziusia i oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test strumieniowy (25 dzień cyklu) i wyszedł negatywny. Powiedzcie mi czy to definitywnie wyklucza ciążę w tym cyklu?
Z góry dziękuję z odpowiedź. :)
Nic nie jest przesądzone do póki @ nie ma jest nadzieja 25 dc to za wcześnie choć zdarza się że wychodzą bladziochy tych bardziej czułych testów a niektórym pomimo ciąży negatywny ale to też zależy jak ile trwa twój cykl. Najlepiej testować w dzień po @.

Nic nie jest przesądzone do póki @ nie ma jest nadzieja 25 dc to za wcześnie choć zdarza się że wychodzą bladziochy tych bardziej czułych testów a niektórym pomimo ciąży negatywny ale to też zależy jak ile trwa twój cykl. Najlepiej testować w dzień po @.
Cykle u mnie trwają od 28 do 30 dni. I dlatego pomyślałam, że już "po ptakach" w tym cyklu ale w takim razie będę testować po dniu @ - mam nadzieję, że nie pojawi się w tym miesiącu :)

Cykle u mnie trwają od 28 do 30 dni. I dlatego pomyślałam, że już "po ptakach" w tym cyklu ale w takim razie będę testować po dniu @ - mam nadzieję, że nie pojawi się w tym miesiącu :)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] za fasolkę, a zagnieżdzenie jajeczka może trwać do 12 dni po owulacji plus 2 dni na wzrost bety bo od zagnieżdzenia beta zaczyna wzrastać. Tak więc wszystko jeszcze możliwe a jak Cię będzie korcić wcześniej to tak mniej więcej po 28dc możesz zrobić ale też może wyjść fałszywie negatywny. Powodzenia daj znać jak zatestujesz [emoji4]

reklama
Dziewczyny co sądzicie o oleju z wiesiolka? Jaki czas trzeba go brać żeby zauważyć różnicę? Ja biorę już drugi cykl może jest jakaś poprawa ale nie taka jak oczekiwałam.

Do góry