Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Obseruje wlasnie ten sliz ale raz jak pisalam jest go duzo i wodnisty rozciagliwy raz jest mleczno bialy plus przezroczysty i rozciagliwy a wczoraj wlasnie mialam duzoooo rozciagliwego i przezroczysty oraz lekko bialawy no i ta temperatura w pochwie przeszlo 37 stopni
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ogolnie prowdze sobie kalendarzyk z ktorego wynika ze owulka powinna byc 23 sierpnia wtedy mialam wlasnie przezroczysty plus bialawy sluz
Polegasz na samym wyliczeniu kalendarzyka i obserwacji sluzu ?Obseruje wlasnie ten sliz ale raz jak pisalam jest go duzo i wodnisty rozciagliwy raz jest mleczno bialy plus przezroczysty i rozciagliwy a wczoraj wlasnie mialam duzoooo rozciagliwego i przezroczysty oraz lekko bialawy no i ta temperatura w pochwie przeszlo 37 stopni
To troche mało.
Temperaturę mierzysz tak jak trzeba, robisz wykresy ?
Kaamilaaa
No to jak w tym cyklu nie robisz pelnego wykresu nie masz co brac pod uwage temperatury zbadanej wyrywkowo bo nie masz odniesienia do temperatur z pierwszej fazy cyku [emoji57]Robilam ale teraz juz nie robie tych wykresow??!!
Tak na prawdę @ ci sie jeszcze nawet nie spóźnia wiec wyluzuj[emoji6] jak chcesz miec pewność to jesli do poniedziałku nie przyjdzie @ idz na bete [emoji6]
Kaamilaaa
Masz potwierdzone ze mialas wtedy owu czy to tylko przypuszczenia ?? Jeśli owu rzeczywiście by wtedy byla to znaczy ze cos jest nie tak i masz za krotka fl, i zglosilabym sie z tym do gin. Ale tylko jesli jestes pewna ze wtedy byla owu.Kaamilaaa a powiedz mi czy istnieje mozlowosc zebym miala owulacje tuz przed @??bo np w sierpniu 8 mialam owulke a 13 juz @ czy to jest mozliwe??
Ale przy takich cyklach 21dniowych to owu moze byc juz np w 6-7dc, ale moze byc tez tak ze takie krotkie cykle to oznaka braku owu.
Pisałaś ze robilas juz wykresy temperatury, wiec jaka ci w nich wychodziła fl ?
Zgadzam sie [emoji6]Sluz tez nie jest wyznacznikiem, bo rownie dobrze mozesz dostac grzybicy pochwy i tez wtedy jest wzmozon a wydzieoina.
Wcale ze nie, ja mam czesto infekcje i oprocz duzej ilosci mlecznego śluzu nic mnie nie swedzi nie piecze..Roksi98 ale przy zapaleniach bakteryjnych czy grzybicznych ponoc swedzi strachnie i piecze a ja nie mam takich objaow tylko ten sluz taki jak wyzej napisalam
reklama