reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test pozytywny czy negatywny ?

Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
CollageMaker_20180807_200824423.jpg

Załączniki

• CollageMaker_20180807_200824423.jpg
    CollageMaker_20180807_200824423.jpg
    373 KB · Wyświetleń: 17 802
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
reklama
Ja tez nie miałam takiej sytuacji. Ani w pierwszej ani w drugiej ciazy..
Nie wiem co mogę ci powiedzieć. Jeśli nie masz @. to zrób test ten zwykły, albo na krew. I co najwyżej powtórz betę

Hej dziewczyny dzis mija 27 dzien cyklu gdzie powinnam dostac @ale nie dostalam?? Powiem wam ze mam ten sluz przezroczysty ale dzis zaobserwowalam jasno bialy kolor na tym przezroczystm i rowniez byl rozciagliwy dodam ze piersi zrobily mi sie ciezsze leko zaczybaja bolec mnie ale tylko raz z prawej a raz z lewej strony od zewnacz
zdecydowanie za wcześnie na objawy. Może coś innego powoduje spóźnienie? przeziębienie , stres co innego? Najlepiej wykonac test ciążowy po dniu spodziewanej miesiączki..

Hej dziewczyny dzis mija 27 dzien cyklu gdzie powinnam dostac @ale nie dostalam?? Powiem wam ze mam ten sluz przezroczysty ale dzis zaobserwowalam jasno bialy kolor na tym przezroczystm i rowniez byl rozciagliwy dodam ze piersi zrobily mi sie ciezsze leko zaczybaja bolec mnie ale tylko raz z prawej a raz z lewej strony od zewnacz
Hej a dalej robisz te paski owulacyjne ? Ja się na paskach znam ;) jak to wygląda u ciebie

To tak dziewczyny u mnie jest 3 cykl starań w drugim cyklu ciąża Biochemiczna :( . Ale powiedziałam sobie że się nie poddaje i dalej się staramy z mężem. Cykle mam różne 33-36. Mam już córkę paski owulacyjne mi pomogły :) a że się już znam na nich to dwa miesiące temu zaszłam w ciążę ale się długo nie nacieszylam bo ciąża była biochemiczna. Teraz się znowu staramy wyślę wam zdjęcie pasków owulacyjnych ostatnią miesiączkę miałam 16 Sierpnia a że mam nieregularne to te paski bardzo mi pomagają określić dzień owulacji :)

Załączniki

• IMG_20180901_120333.jpg
    IMG_20180901_120333.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 107
Przytulanko było rowniez w tym dniu co kreska wyszla intensywna czyli 17 dniu cyklu i 19 . Do miesiączki jeszcze 5 dni dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test ciążowy. Ale cała się trzęsę ze strachu :(

Załączniki

• IMG_20180914_075339.jpg
    IMG_20180914_075339.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 135
reklama
Gratulacje Ewelina1983 ja nadal nie mam @ a juz 5 dni po miesiaczce a nadal jej brak polozna mowila ze to za wczesnie zeby testy plytkowe cos wykazaly bo dopoero 2.5 tygodnia gdybym byla??

Ostatnia edycja:
Do góry