Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
reklama
sunrisea
Fanka BB :)
zdecydowanie za wcześnie na objawy. Może coś innego powoduje spóźnienie? przeziębienie , stres co innego? Najlepiej wykonac test ciążowy po dniu spodziewanej miesiączki..Hej dziewczyny dzis mija 27 dzien cyklu gdzie powinnam dostac @ale nie dostalam?? Powiem wam ze mam ten sluz przezroczysty ale dzis zaobserwowalam jasno bialy kolor na tym przezroczystm i rowniez byl rozciagliwy dodam ze piersi zrobily mi sie ciezsze leko zaczybaja bolec mnie ale tylko raz z prawej a raz z lewej strony od zewnacz
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny co u was słychać nie było mnie troche tutaj Martxx1 co u ciebie kochana
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Hej a dalej robisz te paski owulacyjne ? Ja się na paskach znam jak to wygląda u ciebieHej dziewczyny dzis mija 27 dzien cyklu gdzie powinnam dostac @ale nie dostalam?? Powiem wam ze mam ten sluz przezroczysty ale dzis zaobserwowalam jasno bialy kolor na tym przezroczystm i rowniez byl rozciagliwy dodam ze piersi zrobily mi sie ciezsze leko zaczybaja bolec mnie ale tylko raz z prawej a raz z lewej strony od zewnacz
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
To tak dziewczyny u mnie jest 3 cykl starań w drugim cyklu ciąża Biochemiczna . Ale powiedziałam sobie że się nie poddaje i dalej się staramy z mężem. Cykle mam różne 33-36. Mam już córkę paski owulacyjne mi pomogły a że się już znam na nich to dwa miesiące temu zaszłam w ciążę ale się długo nie nacieszylam bo ciąża była biochemiczna. Teraz się znowu staramy wyślę wam zdjęcie pasków owulacyjnych ostatnią miesiączkę miałam 16 Sierpnia a że mam nieregularne to te paski bardzo mi pomagają określić dzień owulacji
Załączniki
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
reklama