Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja sie kłócić nie zamierzam ale jak dla mnie twoj test jest negatywny, na pewno ta kreska testowa nie jest ani taka sama jak kontrolna ani ciemniejsza wiec to nie pozytyw [emoji57]Kaamilaaa jest dobra nie bede sie klociala mi wyszedl tak jak na tym srodkowym ale oki
reklama
Staralismy sie rok ponad, ja myslalam ze jestem juz bezplodna, bo mialam problemy z ginekologiczne, chlopak tez mial isc do leksrza czy jest zdrowy i stwierdzilismy, ze odpuscimy i przestaniemy o tym myslec i tak latac i pierwsze przytulanki i od razu 2 kreseczki, a ja mam nieregularne cykle.Hmm jeden test owu raczej nic nie oznacza [emoji57] jesli nie robilas caly cykl ani w okolicach plodnych to raczej nie wiesz czy moze wczesniej wychodził tak samo [emoji57] ktory masz dc ? I jak dlugie cykle ? Gratuluję [emoji6] a ile sie staralas ?
Roksi98 my z perwsza coreczka rowniez przeszlo rok sie staralismy i sie udalo termin byl na marca 2011rok rowniez wtedy odpuscilismyo juz nie bylo nadziei maz w delegacjii nie ma go na miejscu bedzie dopiero w pazdzierniku ale tez nie wiem kiedy dni plodne bo jeszcze nie przyszla mi @ :-( badania wszystkie ok prolaktyna rowniez ok 17.85 wiec jak najbardziej jest ok wszystkie usg rowniez w normnie lekarz powiedzial ze problem moze byc w tym ze maz jest poza dome. Ze bedzie nam trudno trafic w owulacje by zajsc zobaczymy co bedzie w pazdzierniku :-*
Ja zaszlam w ciaze z prolaktyna 216 i bez miesiaczki. mozliwe, ze za bardzo sie spinacie i Ty za bardzo chcesz. Ja nie patrzylam kiedy mam dni plodne, nic niei prowadzilam jak przyszedl okres to przyszedl jak nie to nie.Roksi98 my z perwsza coreczka rowniez przeszlo rok sie staralismy i sie udalo termin byl na marca 2011rok rowniez wtedy odpuscilismyo juz nie bylo nadziei maz w delegacjii nie ma go na miejscu bedzie dopiero w pazdzierniku ale tez nie wiem kiedy dni plodne bo jeszcze nie przyszla mi @ :-( badania wszystkie ok prolaktyna rowniez ok 17.85 wiec jak najbardziej jest ok wszystkie usg rowniez w normnie lekarz powiedzial ze problem moze byc w tym ze maz jest poza dome. Ze bedzie nam trudno trafic w owulacje by zajsc zobaczymy co bedzie w pazdzierniku :-*
reklama
Ale czesto jets tak, ze kobiety az za bardzo chca i dlatego nie moga zajsc w ciaze. Popatrz ile jest kobiet, ktore nie planuja ciazy, a jednak w nia zachodza, bo po prostu nie myślą o tym, nie chodza zsię kalendarzykiem i nie wyliczaja kiedy ci jest.