Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Hmm jeden test owu raczej nic nie oznacza [emoji57] jesli nie robilas caly cykl ani w okolicach plodnych to raczej nie wiesz czy moze wczesniej wychodził tak samo [emoji57] ktory masz dc ? I jak dlugie cykle ?Robilam przed chwila test owulacyjny Kaamilaaa i 2 grube kreski
Gratuluję [emoji6] a ile sie staralas ?Mam wrazenie, ze sie za bardzo nakrecacie na te dziecko. Wyluzujcie nic wam to nie da, tez sie tak spinalam, w koncu odpuscilam i za 2miesiace bede rodzic.
reklama
Kaamilaaa jednak sie nie pomylilam owulacja wyszla z testu LH a juz byla przekonana ze bedziemy odliczac 9 miesięcy :-( tak Ewelina2000 to ten LH jest owulacyjny ale mogla tak sie opoznic
Załączniki
Kaamilaaa
Ponawiam pytanie
Hmm jeden test owu raczej nic nie oznacza [emoji57] jesli nie robilas caly cykl ani w okolicach plodnych to raczej nie wiesz czy moze wczesniej wychodził tak samo [emoji57] ktory masz dc ? I jak dlugie cykle ? Gratuluję [emoji6] a ile sie staralas ?
Kaamilaaa
Ale to nie jest pozytywny test owu [emoji57]Kaamilaaa jednak sie nie pomylilam owulacja wyszla z testu LH a juz byla przekonana ze bedziemy odliczac 9 miesięcy :-( tak Ewelina2000 to ten LH jest owulacyjny ale mogla tak sie opoznic
Poza tym mozliwe ze takie testy wychodza ci caly cykl, jesli wczesniej tego nie sprawdzalas to nie porownasz i nie stawiaj na owu [emoji57]
Kaamilaaa
Hmmm[emoji848] 23.08 mialas mieć owu, tak? Kiedy ma przyjść @?Cykle miedzy 21a 27 zazwyczaj 24 dc dostaje a wczesniej powinnam miec 23 owulke nie było jej minimalna kreska wyszla
reklama
Kaamilaaa
Takie mialam niby 23. 24 jak robilam testy owulki
Ale na zadnym z tych zdjec nie masz dwoch tak samo grubych kresek, a powinna ta druga byc albo taka sama jak kontrolna albo ciemniejsza ...Kaamilaaa jednak sie nie pomylilam owulacja wyszla z testu LH a juz byla przekonana ze bedziemy odliczac 9 miesięcy :-( tak Ewelina2000 to ten LH jest owulacyjny ale mogla tak sie opoznic