TO ZBIEG OKOLICZNOSCI, nie wprowadzaj w błąd!!!!Ja znam przypadki gdzie owulacyjny pokazywał ciąże bardzo dużo przypadków w sumie możesz znaleźć tu na forum. Później dziewczyny robią zwykły test ciążowy a tu dwie kreseczki
reklama
spelnicmarzenie
Fanka BB :)
Ale to prawda
Poczytaj forum, nie zawsze tak jest, to jest oczywiste!
ale czy Ty rozumiesz, że to jest zbiegiem okoliczności??? Znam dziewczyny w ciąży co nie miały pozytywnego lh i co,??? Widziałam te posty ale to, że pik utrzymuje się do ciąży o oba testy są pozytywne nic ale to NIC nie znaczy, zrozumcie a jeśli masz jakieś wiarygodne źródło prócz forum to podeślij.Ale to prawda
Bibi89
@Moonstone wez opowiedź swoją historię bo starsze głupoty tu są powielane ...
spelnicmarzenie
Dziewczyny, ale ja nie napisałam, ze tak jest zawsze tylko, ze czasami dziewczyny robią długo testy owulacyjne a później jak zrobią test ciążowy to wychodzi pozytywny. Dlaczego już linczujecie człowieka. Takie rzeczy tez się zdarzają i da to jak najbardziej przypadki. Ale co jak co, było ich dużo.
Ja nie mówię, ze tak jest zawsze. Moje 3 znajome były bardzo ciekawskie. Nie mały w domu ciążowego a owulacyjny. Kilka dni po spodziewanej miesiączce zrobiły i każdy był mocno pozytywny - oczywiście nie sugerowały się tym bardzo mocno ale robisz później test ciążowy okazywał się pozytywny i to każdej z 3.
Ja nie mówię, ze tak jest zawsze. Moje 3 znajome były bardzo ciekawskie. Nie mały w domu ciążowego a owulacyjny. Kilka dni po spodziewanej miesiączce zrobiły i każdy był mocno pozytywny - oczywiście nie sugerowały się tym bardzo mocno ale robisz później test ciążowy okazywał się pozytywny i to każdej z 3.
olka11135
Dziewczyny, ale ja nie napisałam, ze tak jest zawsze tylko, ze czasami dziewczyny robią długo testy owulacyjne a później jak zrobią test ciążowy to wychodzi pozytywny. Dlaczego już linczujecie człowieka. Takie rzeczy tez się zdarzają i da to jak najbardziej przypadki. Ale co jak co, było ich dużo.
Ale równie dobrze możemy tu dać przykład, że w dniu pozytywnego testu ciążowego miałam sraczkę, a normalnie nigdy tak nie mam. Czy więc biegunka jest oznaką ciąży i każdy kto ma biegunkę jest w ciąży?
Dowód anegdotyczny to żaden dwóch po prostu. Twoje 3 znajome tak miały, a milion osób na świecie tak nie miało. Twoje znajome to bardzo wąska grupa badawcza. Patrząc na swoje otoczenie to statystycznie ja i mój pies mamy po 3 nogi
spelnicmarzenie
z ciekawości zrobie dzisiaj swójZrobiłam specjalnie dla moich dziewczyn owulka w dniu pozytywnego testu ciążowego (albo zaraz po) - był blady jak dupa kozła
Sun flower35
A ja miałam wzdęcia i pozytywny test ciążowy. Czy to znaczy, że mega bąki mogą służyć do potwierdzania ciąży?Ja znam przypadki gdzie owulacyjny pokazywał ciąże bardzo dużo przypadków w sumie możesz znaleźć tu na forum. Później dziewczyny robią zwykły test ciążowy a tu dwie kreseczki
Jest cis takiego jak PRZYPADEK. Po coś ten podział na testy owulacyjne i testy ciążowe jest. Inaczej byłby jeden.
Forum jest też pełne pozytywnych testów owulacyjnych przed @ i braku ciąży. Serio dziewczyny, nie powielajcie głupot. Dziwić się, że młodzież nic nie wie o cyklu, rozmnażaniu i antykoncepcji jak dorosłe kobiety opowiadają bajki
reklama
To nie żadne statystyki i wyssane z palca opowieści, jak ta o sraczce to po prostu nauka. Wysoki poziom lh odpowiada za utrzymanie ciąży, więc po zapłodnieniu jego poziom jest, powinien być wysoki. Dlatego testy owu wychodzą pozytywnie przed "okresem" na samym początku ciąży, kiedy poziom bHCG nie jest jeszcze wykrywalnyA ja miałam wzdęcia i pozytywny test ciążowy. Czy to znaczy, że mega bąki mogą służyć do potwierdzania ciąży?
Jest cis takiego jak PRZYPADEK. Po coś ten podział na testy owulacyjne i testy ciążowe jest. Inaczej byłby jeden.
Forum jest też pełne pozytywnych testów owulacyjnych przed @ i braku ciąży. Serio dziewczyny, nie powielajcie głupot. Dziwić się, że młodzież nic nie wie o cyklu, rozmnażaniu i antykoncepcji jak dorosłe kobiety opowiadają bajki