Mama23?????
Fanka BB :)
2 kreska powinna być grubsza , test do powtórzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacjePrzed chwilą powtórzony zdjęcie po 5 min od zrobienia
A co ma wyjść?Ale nie cieszę się jeszcze w piątek pojadę na betę zobaczymy co z bety wyjdzie
Pewnie się potwierdzi . Później można zrobić przyrost i czekać na wizytę do ginekologa . GratulacjeAle nie cieszę się jeszcze w piątek pojadę na betę zobaczymy co z bety wyjdzie
Zbadaj sobie progesteron.Byłam u lekarza bo lekko plamilam . Na razie pęcherzyka ciążowego nie widać . Zrobiłam betę wyszła mi 41.95 mlU/ml .
Lekarka kazała mi powtórzyć za 4 dni kolejna. Dała mi duphaston abym brała 2 razy dziennie .
Mówiła że to może być wczesna ciąża bo miesiączkę miałam 25 października i mam co 30-35 dni
Tym bardziej powinnaś zbadać progesteron.Mówiła że na razie mam brać ze względu na 2 poronienia. Jak na razie przestałam plamić pojawiło się sporo śluzu. Jak robiła USG mówiła że nie widać pęcherzyka ale jest jak by zarys . Zaufam jej więc biorę zobaczymy co wyjdzie po 2 becie. Mam mętlik straszny w głowie i strach czy wszystko jest ok