reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciązowy

Dziewczyny zrobiłam dziś bete
W poniedziałek było 12.80 a dziś 59,90
Co o tym myślicie? Dobry przyrost ?
Tak. W necie masz kalkulatory. Piękny przyrost.
Screenshot_20250402_124622_Chrome.jpg

reklama
Po prawdzie to 5 dni przed miesiączka mogłabyś mieć betę negatywną, a byłabyś w ciąży ( tylko na test byłoby jeszcze za wczesnie).
Więc w tym momencie nie istnieje nic takiego jak za mała beta. Jesteś na samym początku. Nic nie wskazuje na cokolwiek złego w tym momencie. Zrób przyrost i postaraj się zrelaksować. A zapłodniona komóreczka niech się teraz intensywnie dzieli i rozgaszcza w Tobie. 😀
Dziewczyny zrobiłam dziś bete
W poniedziałek było 12.80 a dziś 59,90
Co o tym myślicie? Dobry przyrost

Nie ma czegoś takiego na tym etapie jak za mała/za duża wartość. Liczy się przyrost.
Jedne dziewczyny wyłapią jednocyfrowe wyniki, a u innych przy pierwszym badaniu wyjdzie wynik w tysiącach.
Przede wszystkim nie porównuj tak swojej ciąży do innych, bo zwariujesz zanim urodzisz.

Nie ma czegoś takiego na tym etapie jak za mała/za duża wartość. Liczy się przyrost.
Jedne dziewczyny wyłapią jednocyfrowe wyniki, a u innych przy pierwszym badaniu wyjdzie wynik w tysiącach.
Przede wszystkim nie porównuj tak swojej ciąży do innych, bo zwariujesz zanim urodzisz.
Troche mnie uspokoiłaś ☺️ masz racje nie ma co porównywać byle jest przyrost prawidłowy

Przyrost dobry, bardziej mnie zastanawia czy to nie powinno już być większe. Chociaż do okresu jeszcze 2 dni
Dzień po spodziewanej miesiączce mialam bete 126. Zakladając 100% przyrostu będziesz mieć podobną wartość, a nawet pewnie wyższą. Naprawdę nie ma sensu tego analizować.
Właśnie sprawdzałam ale chciałam jeszcze waszej opinii 😀
w jaki sposób opinia kogokolwiek ma być lepsza niż kalkulator przyrostu?:)

Dzień po spodziewanej miesiączce mialam bete 126. Zakladając 100% przyrostu będziesz mieć podobną wartość, a nawet pewnie wyższą. Naprawdę nie ma sensu tego analizować.

w jaki sposób opinia kogokolwiek ma być lepsza niż kalkulator przyrostu?:)
No wiem wiem, poprostu po ostatniej stracie tak bardzo chce żeby teraz się udało że naprawdę mam milion myśli i jak widać niepotrzebnie ☺️ człowiek ino więcej stresu przez to ma, trzeba wyluzować

reklama
Do góry