Cześć dziewczyny, pisze bo nurtuje mnie pewna kwestia.. za dwa dni powinnam dostać okresu, dziś mam 27 dc. Od dwóch dni czuje się fatalnie. Mam mroczki przed oczami, zimne poty, ciśnienie mi skacze. Piersi jak kamienie i odruch wymioty z samego rana ( bez wymiotów) wczoraj i dzisiaj o tej samej porze tj. Od 9 -10 (wiem ze to trochę zawezwanie na jakiekolwiek objawy ale uwzględniam to dla jasnego przekazu) dziś zrobiłam test zwykły z rossmana. Nie wiem co sadzić bo okres mam przewidziany na piątek ( na test tez za wcześnie, wiem ale tak zrobiłam żeby dla pewności sprawdzić czy coś wyjdzie) Ogólnie wszyscy mi mówią ze objawy takie jak na ciąże i ze na 100% to ona. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. U lekarza bety mi zrobić nie mogą bo najlepiej po okresie… załączę zdj. Może któraś miała podobna sytuacje i wyszło jednak ze jest w ciazy ( nie ukrywam ze na to liczę ale nie nastawiam się (już długo się staramy z mężem i póki co się nie udaje, choć dzisiaj nie ukrywam ze iskierka się pojawiła) czekam na wasze historie. Pozdrawiam
Załączniki
Ostatnia edycja: