Nie, nie mieszkam w Polscemożliwe, natomiast nie napisała tego w poście
reklama
Brownie1992
Moderator
Powtorz jutro test, kreska powoli powoli powinna ciemniećNo właśnie brownie1992 ma racje, nie przebywam w Polsce, dziś się pytałam u lekarza i powiedziały Panie z recepcji, ze najlepiej po weekendzie przyjść. Nie mam dostępu do żadnego laboratorium wiec muszę poczekać.
Madzia08.1978
Fanka BB :)
Chyba coś tam się przebija. Ja powtórzyłbym jutro z rana jestem niecierpliwaCześć dziewczyny, pisze bo nurtuje mnie pewna kwestia.. za dwa dni powinnam dostać okresu, dziś mam 27 dc. Od dwóch dni czuje się fatalnie. Mam mroczki przed oczami, zimne poty, ciśnienie mi skacze. Piersi jak kamienie i odruch wymioty z samego rana ( bez wymiotów) wczoraj i dzisiaj o tej samej porze tj. Od 9 -10 (wiem ze to trochę zawezwanie na jakiekolwiek objawy ale uwzględniam to dla jasnego przekazu) dziś zrobiłam test zwykły z rossmana. Nie wiem co sadzić bo okres mam przewidziany na piątek ( na test tez za wcześnie, wiem ale tak zrobiłam żeby dla pewności sprawdzić czy coś wyjdzie) Ogólnie wszyscy mi mówią ze objawy takie jak na ciąże i ze na 100% to ona. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. U lekarza bety mi zrobić nie mogą bo najlepiej po okresie… załączę zdj. Może któraś miała podobna sytuacje i wyszło jednak ze jest w ciazy ( nie ukrywam ze na to liczę ale nie nastawiam się (już długo się staramy z mężem i póki co się nie udaje, choć dzisiaj nie ukrywam ze iskierka się pojawiła) czekam na wasze historie. Pozdrawiam
test jest pozytywny, to wczesna ciaza, gratuluję.No właśnie brownie1992 ma racje, nie przebywam w Polsce, dziś się pytałam u lekarza i powiedziały Panie z recepcji, ze najlepiej po weekendzie przyjść. Nie mam dostępu do żadnego laboratorium wiec muszę poczekać.
A najlepsze jest to ze jak pokazałam to zdj na recepcji u lekarza to Pani powiedziała ze test jest negatywnytest jest pozytywny, to wczesna ciaza, gratuluję.
Każdy, choćby bardzo blady, jest pozytywny. Wszystko zależy, jak wczesna ciążę się uda złapać.A najlepsze jest to ze jak pokazałam to zdj na recepcji u lekarza to Pani powiedziała ze test jest negatywny
jasani
Fanka BB :)
Nie każda kreska jest tą ciążową. Test może być wadliwy. Dla mnie wygląda to na kreskę fabryczna. Wiele tutaj jest dziewczyn, które miały takie testy a ciąży nie było.Każdy, choćby bardzo blady, jest pozytywny. Wszystko zależy, jak wczesna ciążę się uda złapać.
Nigdy się nie spotkałam z tym, jak nie było ciazy, nie było nawet cienia kreski, w drugiej mialam taki cień i był to początek ciazy.Nie każda kreska jest tą ciążową. Test może być wadliwy. Dla mnie wygląda to na kreskę fabryczna. Wiele tutaj jest dziewczyn, które miały takie testy a ciąży
Kalendarzyk po przestawieniu (aby sprawdzić) pokazuje 4+6 tc wiec tak jakby 5t wiec wcześnie. Jutro zrobię z samego rana test bo ten który zrobiłam to w sumie robiłam po południu wiec może dlatego tez tak niewidocznie wyszedłKażdy, choćby bardzo blady, jest pozytywny. Wszystko zależy, jak wczesna ciążę się uda złapać.
reklama
Daj znać, jak poszło.Kalendarzyk po przestawieniu (aby sprawdzić) pokazuje 4+6 tc wiec tak jakby 5t wiec wcześnie. Jutro zrobię z samego rana test bo ten który zrobiłam to w sumie robiłam po południu wiec może dlatego tez tak niewidocznie wyszedł