reklama
jasani
Fanka BB :)
To,że Ty tak nie miałaś nie oznacza,że to pewnik. Poszukaj tu na forum właśnie takich historii a możesz się zdziwić.Nigdy się nie spotkałam z tym, jak nie było ciazy, nie było nawet cienia kreski, w drugiej mialam taki cień i był to początek ciazy.
Goodka
Moderator
No niestety wiele razy spotkałam się na forum z tym, że te testy facelle pokazywały takie delikatne kreski i ciąży nie było. Sama mialam z nim taką niemiłą przygodę. Ja im nie ufam. Ale autorce życzę, żeby to jednak była ciążaTo,że Ty tak nie miałaś nie oznacza,że to pewnik. Poszukaj tu na forum właśnie takich historii a możesz się zdziwić.
U
użytkowniczka Co
Gość
U mnie również na każdym z Facelle zawsze była taka kreska, a ciąży nie było.No niestety wiele razy spotkałam się na forum z tym, że te testy facelle pokazywały takie delikatne kreski i ciąży nie było. Sama mialam z nim taką niemiłą przygodę. Ja im nie ufam. Ale autorce życzę, żeby to jednak była ciąża
Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
I jak dzisiaj test?
Chyba się udało wciąż trochę słaba ale mocniejsza jak pierwszym razemI jak dzisiaj test?
Załączniki
Chyba jednak się udałoU mnie również na każdym z Facelle zawsze była taka kreska, a ciąży nie było.
Załączniki
U
użytkowniczka Co
Gość
super, gratulacje!Chyba jednak się udało
Chyba się udało bo już jest trochę mocniejsza jak za pierwszym razem, dziś 29dc wiec jeszcze wcześnie ale już chyba jestNo niestety wiele razy spotkałam się na forum z tym, że te testy facelle pokazywały takie delikatne kreski i ciąży nie było. Sama mialam z nim taką niemiłą przygodę. Ja im nie ufam. Ale autorce życzę, żeby to jednak była ciąża
Załączniki
reklama
Nie wiem czy powinnam już dziękować czy jeszcze się wstrzymać ale to miłesuper, gratulacje!