Super. Czyli jest nadziejaHey u mnie w dniu @ tez była biel i test czułośc 10 clearblue robiłam dopiero po tygodniu jak sie nie pojawiła @ zrobiłam 2 czułosc 25 wyszly 2 kreski
reklama
A masz regularne cykle? I miałaś potwierdzona owulacje?Hey u mnie w dniu @ tez była biel i test czułośc 10 clearblue robiłam dopiero po tygodniu jak sie nie pojawiła @ zrobiłam 2 czułosc 25 wyszly 2 kreski
Cykle około 27-30 dni różnie to wychodzi.Dzis nie dostałam jeszcze @ a powinnam, więc jutro powtórzę test. Chyba że okres wcześniej bedzieA masz regularne cykle? I miałaś potwierdzona owulacje?
Owulacja potwierdzona jedynie testami nie monitoringiemA masz regularne cykle? I miałaś potwierdzona owulacje?
Testujesz jutro?Owulacja potwierdzona jedynie testami nie monitoringiem
Tak. Dam znać, miesiączki brakTestujesz jutro?
Ja zrobiłam dzisiaj jeden ale też czułości 25 i cis tam przebija ale chyba fabryczna. Na jutro rano mam ten sam to wtedy porównamTak. Dam znać, miesiączki brak
Pewnie zrob jutro i zobaczysz, jeśli coś jest powinno bardziej być widać. Ale ile Ci zostało do @? Ja też mam ten 25 czulosci, czyli ten sam co robiłam wczoraj, ale jeśli coś ma być to jutro powinno się pokazaćJa zrobiłam dzisiaj jeden ale też czułości 25 i cis tam przebija ale chyba fabryczna. Na jutro rano mam ten sam to wtedy porównam
reklama
Spokojnie w takim razie masz jeszcze chwilę na testowanie więc nie przejmuj się jeśli jeszcze nic nie widac dziękuję i również życzę aby się udało. Daj znać koniecznie czy coś wyjdzieCykle mam 27-30 . Dzisiaj 25 dc . Jakoś nastawiłam się na ten cykl ale testy jak na razie nie współgrają
Obyś jutro zobaczyła tą drugą kreskę