reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
Ja zrobiłam dzisiaj jeden ale też czułości 25 i cis tam przebija ale chyba fabryczna. Na jutro rano mam ten sam to wtedy porównam 🙂
Pewnie zrob jutro i zobaczysz, jeśli coś jest powinno bardziej być widać. Ale ile Ci zostało do @? Ja też mam ten 25 czulosci, czyli ten sam co robiłam wczoraj, ale jeśli coś ma być to jutro powinno się pokazać

Cykle mam 27-30 . Dzisiaj 25 dc . Jakoś nastawiłam się na ten cykl ale testy jak na razie nie współgrają 😅
Obyś jutro zobaczyła tą drugą kreskę 🙂

reklama
Cykle mam 27-30 . Dzisiaj 25 dc . Jakoś nastawiłam się na ten cykl ale testy jak na razie nie współgrają 😅
Obyś jutro zobaczyła tą drugą kreskę 🙂
Spokojnie w takim razie masz jeszcze chwilę na testowanie więc nie przejmuj się jeśli jeszcze nic nie widac :) dziękuję i również życzę aby się udało. Daj znać koniecznie czy coś wyjdzie:D

Do góry