reklama
Moonstone
Moderator
No to widzisz, ja widziałam. Wykonane zgodnie z instrukcja.Ja nie widziałam. Są tacy co nie potrafią ich wykonać i przeczytać instrukcji.
Znów się kłania czytanie ze zrozumieniem.Test wiarygodniejszy od bety ?!
Wtorek chyba nie jest twoim dniem
93kora
Fanka BB :)
Trzeba badać i koniec tematu, nie można olewać podstawowych spraw to po pierwsze. Po drugie testy nie wszystkie pokazują prawdę, te co nie są w ciąży wychodzi nie raz kreska, i jak to wytłumaczysz ?To Wy zluzujcie z tą beta.
Jak widać koleżance nie pomogła.
olka11135
Pomijając wszystko inne zawsze niesamowicie dziwi nie co kogoś obchodzi czyś portfel.
Ja rozumiem, że mamy inflację, biedę itd. ale serio ja np. nie wiem co bym miała zrobić z tymi zaoszczędzonymi 30zł, chyba sobie w buty wsadzić, żeby być wyższą
Ja rozumiem, że mamy inflację, biedę itd. ale serio ja np. nie wiem co bym miała zrobić z tymi zaoszczędzonymi 30zł, chyba sobie w buty wsadzić, żeby być wyższą
Coffe18
Przestań się już wymądrzać bo nic nowego , ciekawego , komuś służącego i pożytecznego nie przekazujesz ...Znów się kłania czytanie ze zrozumieniem.
Twoja prawda jest najtwojsza to juz zrozumieliśmy!
Jeśli dla Ciebie wykonanie bety po pozytywnym teście jest zbyteczne to serio lepiej żeby nikt takich wpisów nie czytal ... bo jeszcze podłapie twoje smutne rady ...
królowa_kresek😉🙃
Albo z ciąży okaże się ciąża pozamaciczna i w 8 tyg ciąży do wizyty u lekarza moze nie dojść tylko do pekniecia jajowodu i jego straty. Mając możliwości kontroli warto parę groszy przeznaczyć na reakcję zawczasu.Ale to,że przyrost bedzie w normie nie gwarantuje zdrowej ciąży. Dla mnie robienie bety to tylko strata pieniędzy. Testy pozytywne więc pozostaje umówić się do lekarza.
reklama
jasani
No ale nie w 4 tygodniu gdzie dopiero test wyszedł pozytywny. Ja nie każe czekać do 8 tc. Proszę czytać ze zrozumieniem.Albo z ciąży okaże się ciąża pozamaciczna i w 8 tyg ciąży do wizyty u lekarza moze nie dojść tylko do pekniecia jajowodu i jego straty. Mając możliwości kontroli warto parę groszy przeznaczyć na reakcję zawczasu.