reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
Jeju gratuluje ❤️❤️ A czy miałaś cały dzień bóle brzucha jak na okres? Cały dzień mi to dokucza :(
W tygodniu w którym miałam dostać tak. Bolal mnie dość mocno, że nawet 2 razy wzięłam nospe. Bombardowałam lekarza pytaniami, to zawsze mnie uspokajał, że bóle podbrzusza są normalne w zdrowej ciąży. Ale bóle, a nie skurcze. Teraz sporadycznie mnie boli. Dziś mi dokucza, ale czuję bardziej taki nacisk na podbrzusze. Taki jakby dyskomfort. No i dziś przez chwilę pojawiły się pierwszy raz mdłości.

W tygodniu w którym miałam dostać tak. Bolal mnie dość mocno, że nawet 2 razy wzięłam nospe. Bombardowałam lekarza pytaniami, to zawsze mnie uspokajał, że bóle podbrzusza są normalne w zdrowej ciąży. Ale bóle, a nie skurcze. Teraz sporadycznie mnie boli. Dziś mi dokucza, ale czuję bardziej taki nacisk na podbrzusze. Taki jakby dyskomfort. No i dziś przez chwilę pojawiły się pierwszy raz mdłości.
Skurczy nie mam, boli non stop tak samo minimalnie przestaje jak leżę gdy tylko wstanę to mocniej, jakby był większy nacisk 🥺
Dużo zdrówka dla was ❤️

Skurczy nie mam, boli non stop tak samo minimalnie przestaje jak leżę gdy tylko wstanę to mocniej, jakby był większy nacisk 🥺
Dużo zdrówka dla was ❤️
Odpoczywaj i leć jutro na betę jeśli będziesz miała możliwość.
Dziękuję 🥰 trzymam kciuki za betę! Dawaj znać. I się nie denerwuj.

reklama
Do góry