Kinnia95
Fanka BB :)
My też się staraliśmy dwa lata. I gdy odpuściłam udało się. Jutro zaczynam 6 tcDziękuje Oby po tych prawie 2 latach się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też się staraliśmy dwa lata. I gdy odpuściłam udało się. Jutro zaczynam 6 tcDziękuje Oby po tych prawie 2 latach się udało
Jeju gratuluje A czy miałaś cały dzień bóle brzucha jak na okres? Cały dzień mi to dokuczaMy też się staraliśmy dwa lata. I gdy odpuściłam udało się. Jutro zaczynam 6 tc
W tygodniu w którym miałam dostać tak. Bolal mnie dość mocno, że nawet 2 razy wzięłam nospe. Bombardowałam lekarza pytaniami, to zawsze mnie uspokajał, że bóle podbrzusza są normalne w zdrowej ciąży. Ale bóle, a nie skurcze. Teraz sporadycznie mnie boli. Dziś mi dokucza, ale czuję bardziej taki nacisk na podbrzusze. Taki jakby dyskomfort. No i dziś przez chwilę pojawiły się pierwszy raz mdłości.Jeju gratuluje A czy miałaś cały dzień bóle brzucha jak na okres? Cały dzień mi to dokucza
Skurczy nie mam, boli non stop tak samo minimalnie przestaje jak leżę gdy tylko wstanę to mocniej, jakby był większy naciskW tygodniu w którym miałam dostać tak. Bolal mnie dość mocno, że nawet 2 razy wzięłam nospe. Bombardowałam lekarza pytaniami, to zawsze mnie uspokajał, że bóle podbrzusza są normalne w zdrowej ciąży. Ale bóle, a nie skurcze. Teraz sporadycznie mnie boli. Dziś mi dokucza, ale czuję bardziej taki nacisk na podbrzusze. Taki jakby dyskomfort. No i dziś przez chwilę pojawiły się pierwszy raz mdłości.
Odpoczywaj i leć jutro na betę jeśli będziesz miała możliwość.Skurczy nie mam, boli non stop tak samo minimalnie przestaje jak leżę gdy tylko wstanę to mocniej, jakby był większy nacisk
Dużo zdrówka dla was
Dziękuje Najgorzej, ze dziś piątek i przez weekend mnie nikt nie przyjmieJeśli masz bardzo mocne bóle to po pozytywnej becie do lekarza, żeby przepisał duphaston. Ja osobiście biorę, bo w 4 tygodniu tez miałam mocne bóle brzucha. Najważniejsze żeby to nie były skurcze.
mam nadzieje, ze marzenia się jednak spełniająOdpoczywaj i leć jutro na betę jeśli będziesz miała możliwość.
Dziękuję trzymam kciuki za betę! Dawaj znać. I się nie denerwuj.
Odpoczywaj jeśli masz możliwość. Jeśli Cię mniej boli jak leżysz to lez.Dziękuje Najgorzej, ze dziś piątek i przez weekend mnie nikt nie przyjmie
Kochana hmm rano bolało mocno, teraz od godziny przestało i jedynie czuje, że mam macice takie ćmienieRozalka czy to jest mocny ból? Czy takie tam ćmienie, kłucie ?