Choć wolałabym żeby to było nie teraz no nic robiłam dwa testy niebylo widać nawet cienia drugiej kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś prawdopodobnie w ciąży gratulacje.Witam miesiączka spóźnia mi się 3 dni , dziś zrobiłam test wyszła mi druga blada kreseczka przynajmniej ja ja widzę.Zobacz załącznik 1419188
Beta powyżej 5, więc ciąża. Teraz tylko potwierdzić u lekarza.Witam ostatnia miesiączka 23.05. Beta robiona wczoraj 5074. Czy to ciaza?
Ja robiłam dokładnie z takiej samej firmy test i nic mi nie wyszło 2 dni po spodziewanej miesiączce a dziś czekam już na wynik betyWitam miesiączka spóźnia mi się 3 dni , dziś zrobiłam test wyszła mi druga blada kreseczka przynajmniej ja ja widzę.Zobacz załącznik 1419188
Mi w pierwszej ciąży test wyszedł dopiero w 7 tygodniu pozytywny. Jutro wybieram się na betę i mam nadzieję że to ciąża bo już długo staram się z mężem o drugiego dzidziusiaJa robiłam dokładnie z takiej samej firmy test i nic mi nie wyszło 2 dni po spodziewanej miesiączce a dziś czekam już na wynik bety
Witam ostatnia miesiączka 23.05. Beta robiona wczoraj 5074. Czy to ciaza?
I jak beta ?Moje dwa testy a okresu dalej niemam zobaczę czy beta coś wykryje dziś