Beta <0.1I jak beta ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta <0.1I jak beta ?
Pozytywny według mnie.Hej, co sądzicie? Ja już od zmysłów odchodzę. Czułość testu 10. Bóle podbrzusza okropne, cieknący śluz- jest go aż tak dużo, zmęczenie i senność, bolesne piersi po bokach
Dla mnie pozytywny. Ja taki miałam przy becie 95. Lec na betę i zobacz czy dobrze przyrasta.Hej, co sądzicie? Ja już od zmysłów odchodzę. Czułość testu 10. Bóle podbrzusza okropne, cieknący śluz- jest go aż tak dużo, zmęczenie i senność, bolesne piersi po bokach
Ojeju Szkoda, ze w moim mieście już labo zamknięte sąDla mnie pozytywny. Ja taki miałam przy becie 95. Lec na betę i zobacz czy dobrze przyrasta.
Ja jak robiłam pierwszy test test to wyszła bardzo blada, a drugi jak u Ciebie.Ojeju Szkoda, ze w moim mieście już labo zamknięte są
Dziękuje Oby po tych prawie 2 latach się udałoJa jak robiłam pierwszy test test to wyszła bardzo blada, a drugi jak u Ciebie.
Jutro Idź na betę I sprawdz jak przyrasta. I daj znać! Trzymam kciuki!