reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Poprostuasia

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, co sądzicie o tym teście ciązowym?
W poprzedniej ciazy mialam podobnie, ale jakoś teraz nie jestem pewna, dlatego proszę o interpretacje. Niedowierzam, bo corka właśnie skończyła rok, cykle mialam rozne, torbiele itp. Test zrobiłam tak naprawdę 5 dni przed okresem, bo bardzo dziwnie się czuje. Od tygodnia pobolewa mnie brzuch, oprócz tego jestem śpiąca w ciągu dnia. :)
20210718_071426.jpg
:)

reklama
Tylko teoretycznie. Data okresu też jest taka mniej więcej, bo mam różne cykle tak jak pisałam. Zrobiłam dziś rano test że względu na dziwne samopoczucie.
W poprzedniej ciąży miałam podobnie. Zrobiłam test 5 dni przed teoretyczna miesiączka i wiek ciąży zgadzał się z moimi obliczeniami. Cykle około 35 dniowe. Czasami 2 dni krótsze lub dłuższe.

Niby coś delikatnie przebija, ale pinki lubią pokazywać kreskę fabryczną, więc ja bym uznała go za negatywny. Zrób za parę dni kolejny (najlepiej w terminie spodziewanej miesiączki) ale o czułości 10.

Dokładnie też nie widzę tutaj 2 kreski zrób jak będzie Ci się okres spóźniać. Ja robiłam 2 testy 1 to nie było praktycznie kreski drugiej wcale widać a po paru dniach była 2 kreska słaba ale byla

reklama
Wg mnie też negatywny :( Tyle dni przed okresem lepiej robić test czułości 10 - w rossmann kupisz pink i facelle strumieniowe o czułości 10. :) Trzymam kciuki!

Do góry