reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

reklama
Dlatego nigdy nie robiłam bety. Wystarczy zrobić test w dniu spodziewane miesiączki i jak wyjdzie cień powtórzyć za kilka dni i mamy jasność. Po co się katować beta i nadzieja

Dlatego nigdy nie robiłam bety. Wystarczy zrobić test w dniu spodziewane miesiączki i jak wyjdzie cień powtórzyć za kilka dni i mamy jasność. Po co się katować beta i nadzieja
Nie każdej wyjdzie test w dniu terminu miesiączki a w ciąży będzie. Do tego są kobiety które koniecznie muszą zażywać w ciąży progesteron i za nim go odstawia muszą być pewne że w tej ciąży nie są. Więc akurat w takich sytuacjach choć raz zbadanie bety jest konieczne.[emoji4]

Choć w większości i tak nie jestem za tym żeby latać co chwilę na betę bo to tylko stres nerwy zamartwiania się nic poza tym. Ale każda z nas jest dorosła i robi to co uważa za słuszne[emoji6]

Ja nie robie żadnej bety tylko zawsze test w dniu miesiaczki :) albo wyjdzie albo nie :) także czekam do soboty jak nie ebdzie to w niedziele zrobie test i sie okaze :) test juz czeka :) i co najlepsze nigdy jednemu testowi nie wierze hahaha :) jak mi wyjdzie pozytyw to zawsze sprawdzam drugim :) dla pewnosci :)
Przykro mi bardzo ;/

Ja mam nieregularne cykle, nie wiedziałam kiedy ma być @.

Jedynie pocieszający jest fakt że w ogóle miałam owulację. To jest jakaś szansa że w końcu się uda..🤔
najgorsze włąsnei chyba jak sa nieregularne ;/ bo neiwiadomo kiedy trafic w ten dzien :) ale nic sie nie martw :) głowa do góry :) ja żeby miec moje upragnione pierwsze dzieciątko z męzem staraliśmy się praktycznie 2 lata :) poprostu jak ma byc to bedzie :) ja bedąc w ciąży nawet się nie spodzieałam wtedy tego :) ale nie powiem bo radośc była mega :) chociaż też z nową nowinką czekałam do 3 miesiąca zeby się nic nie wydarzyło bo roznie bywa. Głowa do góry bedzie dobrze :)

Hej kochane i po takiej ciąży biochemicznej jak odstawie luteinę to.chyba samo krwawienie przyjdzie i nie musi być łyżeczkowania?

reklama
Do góry