reklama
aniajg2
Fanka BB :)
Ja widzę delikatną kreskę.witam
od jakiegoś czasu staramy się o dziecko. Planowana miesiączka 12tego stycznia.
zrobiłam dzisiaj test i jest bardzo słaba druga kreska.
Proszę powiedzcie mi czy też to widzicie czy tylko ja już zaczynam zwariować?Zobacz załącznik 1065458Zobacz załącznik 1065459Zobacz załącznik 1065460
Agu1531
Fanka BB :)
Coś jak by przebijało cień cienia [emoji4] jednak takich testów na forum multum było a ciąży brak [emoji17] dlatego najlepiej zrobić Bete Hcg i wtedy masz 100% pewności, albo poczekać do terminu @ i powtórzyć test.witam
od jakiegoś czasu staramy się o dziecko. Planowana miesiączka 12tego stycznia.
zrobiłam dzisiaj test i jest bardzo słaba druga kreska.
Proszę powiedzcie mi czy też to widzicie czy tylko ja już zaczynam zwariować?Zobacz załącznik 1065458Zobacz załącznik 1065459Zobacz załącznik 1065460
Trzymam kciuki aby to jednak był pozytyw[emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]
Problem polega na tym że mieszkam w Norwegii i tu bety nie robią :/ czy mogę powtórzyć test jutro? Czy miałaś jakieś objawy?Widać widać, mialam tak samo, wczoraj bylam na wizycie i 6ty tydzien i zobaczylam juz serduszko a nikt tej kreski nie widział prócz mnie. Idz na betę, ja tak zrobilam i juz bylam pewna
Nie miałam, tego dnia, co zrobilam test powinnam dostac okresu, a ze zawsze dostawałam nad ranem to jak wstalam to jakos pomyslalam ze zrobię test no i bach ta druga kreska naprawdę była praktycznie nie widoczna, powtorzylam po 3 dniach i juz byla wyraźna druga kreska wiem, ze latwo mowic, ale musisz poczekać ze 2 3 dni i powtórzyć test
Spróbuję wytrzymac ale jakbym mogła to wykupilabym wszystkie apteki w mieście z testów i robiła co chwileNie miałam, tego dnia, co zrobilam test powinnam dostac okresu, a ze zawsze dostawałam nad ranem to jak wstalam to jakos pomyslalam ze zrobię test no i bach ta druga kreska naprawdę była praktycznie nie widoczna, powtorzylam po 3 dniach i juz byla wyraźna druga kreska wiem, ze latwo mowic, ale musisz poczekać ze 2 3 dni i powtórzyć test
reklama