reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy zdjęcie

reklama
Ja też powinnam dostać dziś, ale nie przybyła [emoji28] zobaczymy jak będzie jutro .
Zrobiłam wczoraj test , ale nikt tu z grupy prócz mnie nie widział drugiej kreski [emoji28] no trudno. Pozostaje mi czekać na @ [emoji4]
Ostatnia miałam 1 lipca wieczorem więc teoretycznie 1 lub 2 sierpnia. Czyli dziś

Hej dziewczyny. To mój kolejny cykl starań. Mam stwierdzony zespół policystycznych jajników i nie ukrywam że bardzo bym chciała zostać w końcu mamą. Cykle mam różne. Ostatnio miewam 29 dniowe. Owulacja 11 dni temu potwierdzona testami. Mierze też codziennie o stałej porze temperature. Od wczoraj strasznie czuje jajnik z ktorego byla prawdopodobnie owulacja. Podkusilo mnie i wykonałam w ciągu dnia test. Wiem że powinnam go zrobić w dniu spodziewanej miesiaczki i z porannego moczu i już zglupialam bo mam wrażenie że widzę druga kreskę ale bardzo jasną. Czy któraś z Was miała podobnie? Nie wiem czy Wy też ja widzicie
Ja niestety nic nie widzę, nawet w powiększeniu :( Jeśli masz różne cykle to liczy się ostatni najdłuższy i na jego podstawie liczysz kolejna miesiączkę ( czyli np. jak miesiąc temu był cykl 29 dni ale trzy miesiące temu 35 to licz jakbyś miała 35 ) zrób za 2-3 dni z porannego i będzie jaśniejsza sytuacja ☺️ 11 dpo to bardzo wcześnie

A pokaż zdjęcie swojego testu
Proszę [emoji23][emoji23]
20200731_174353.jpeg
received_955113958235453.jpeg
Negative%20Image_202073120859767.jpeg

Jutro będę powtarzać . @ miała być wczoraj zawsze jak w zegarku , ale nie ma jej do tej pory . Dlatego czekam jeszcze do jutra . Bo może się pojawi. Na razie szyjka jest wysoko . Zobaczymy, wszystko się okaże albo ciąża, albo @ [emoji16] wszystko na luzie . Nie spodziewam się cudów .
A powtórzyłas dziś rano albo czy powtórzysz jutro?

reklama
Do góry