U
reklama
Rozwiązanie
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
michasia30
Fanka BB :)
Tutaj lepiej widać dzisiejszy test
Faktycznie,na tym niżej coś widać.
A jeśli widać to zazwyczaj oznacza ciąże[emoji6]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
reklama
kasienka232
Początkująca w BB
No niestety umnie okres i mdlosci okropne twardy brzucho
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dziewczyny jak to jest w koncu z ta blada kreska? U mnie @ brak od 2 dni i bladzioxha straszna
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
wlasnie chyba to bedzie najlepsze wyjscieCzasem jest tak,najlepiej zrobić badanie krwi. Bo ja też miałam taką samo sytuacje
alexhi
Fanka BB :)
Hej, uzywalam testy tej firmy. Jak zrobilam je pare dni przed @ to wychodzily negatywne i nie bylo zadnego cienia. Ten sam test wyszedl pozytywny z wyrazna kreska dopiero jakis tydzien po spodziewanej @Tutaj lepiej widać dzisiejszy test
Zobacz załącznik 777132 Jestem 12 dni po owulacji robiłam dziś rano test . Wyszła druga bardzo słaba kreska czy taka słaba się liczy ? Czy raczej tak zawsze widać cień. Dziękuję za odpowiedz. Zdjęcie w załączniku Zobacz załącznik 777132
Załączniki
Dodam że 22.10 powinnam miec @ hmm I sie ociąga coś ale brzuszek pobolewa jak na @ no czas pokaze nie nakrecam sieZobacz załącznik 826960 tez mam dylemat slabo widac ale byla linia T silniejsza w pierwsze minuty po zrobieniu niz kreska kontrolna a gdy test wysechl calkiem zbladla dziwne I tez nie wiem jak do tego podejsc .ale u Ciebie Kochana ewidentnie jest fasolka malutka
D
Deleted member 176021
Gość
Tez ciąża gratulujęDodam że 22.10 powinnam miec @ hmm I sie ociąga coś ale brzuszek pobolewa jak na @ no czas pokaze nie nakrecam sie
reklama
Natalia2017
Zaangażowana w BB
Test jest zalany powtórzZobacz załącznik 826960 tez mam dylemat slabo widac ale byla linia T silniejsza w pierwsze minuty po zrobieniu niz kreska kontrolna a gdy test wysechl calkiem zbladla dziwne I tez nie wiem jak do tego podejsc .ale u Ciebie Kochana ewidentnie jest fasolka malutka