U
reklama
Rozwiązanie
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
reklama
malinka122
Początkująca w BB
Gratuluję
Ciaza jak ta lala!! Wczesna ciąża słaba kreska małe stężenie bt hcg
Zrób betę z krwi czy dobrze przerasta
I pamiętaj ze jak nie ma ciąży to nie ma kreski nawegt bladej
Za kilka dni będziesz miala granatowa az gratuluję
Zrób betę z krwi czy dobrze przerasta
I pamiętaj ze jak nie ma ciąży to nie ma kreski nawegt bladej
Za kilka dni będziesz miala granatowa az gratuluję
Wszystko będzie dobrze, trzymaj się, myśl pozytywnie, nie stresuj się i odpoczywaj.Byłam wczoraj u lekarza. Wczesna ciąża widać dopiero pęcherzyk. Miałam iść za parę dni na wizytę ale tak mnie bolało podbrzusze .okazało się ze macica jest zbyt twarda . Mam leki na podtrzymanie . Jestem przerażona.
Czesc
Tez mialam blada kreskę a teraz jestem w ciazy blizniaczej
Tez mialam blada kreskę a teraz jestem w ciazy blizniaczej
Katierinka
Fanka BB :)
Byłam wczoraj u lekarza. Wczesna ciąża widać dopiero pęcherzyk. Miałam iść za parę dni na wizytę ale tak mnie bolało podbrzusze .okazało się ze macica jest zbyt twarda . Mam leki na podtrzymanie . Jestem przerażona.
Bądź dobrej myśli,jak możesz, to dużo wypoczywaj. Mnie w tej ciąży przez pierwsze tygodnie brzuch bolał jak na okres, wariowałam z niepokoju,bo w 1. tak nie miałam. Na szczęście przeszło. Tobie też tego życzę.
I gratuluję, że blada kreseczka się potwierdziła
wyglada na ciaze czytam, ze bylas u lekarza na usg, trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!Zobacz załącznik 777132 Jestem 12 dni po owulacji robiłam dziś rano test . Wyszła druga bardzo słaba kreska czy taka słaba się liczy ? Czy raczej tak zawsze widać cień. Dziękuję za odpowiedz. Zdjęcie w załączniku Zobacz załącznik 777132
reklama