U
reklama
Rozwiązanie
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
Calineczka24
Fanka BB :)
@Brodzik_ katarzyna @o2.pl Ja nie wiem czy Ty widzisz kiedy był post dodany
reklama
kasienka232
Początkująca w BB
michasia30
Witam a co i tym myślicie za2 dni miesiaczka.
Najlepiej robić testy po terminie spodziewanej @
Niby coś widać ale proponuje zrobić kolejne za dwa dni a najlepiej badanie krwi [emoji6]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
D
Deleted member 176021
Gość
Post nie dotyczył Twojej osoby czytanie ze zrozumieniemUtworzyłam ten post prawie rok temu [emoji23][emoji23][emoji23] teraz moja blada kreska ma 3msc dzisiaj [emoji38]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 176021
Gość
No ok tylko ze @kasienka232 dzisiaj podpiela się pod Twoj wątek i zadala pytanieKochana nie chodzi mi o twoj ostatni komentarz tylko post. Kliknij na 1 strone [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
marta18691
Gratulacje:-)
Dziewczyny pytam czy któraś z was tak miała. Test robiony 13 i dzisiaj 15.09 z porannego moczu. Na 1 widac bladziutką kreskę ale tylko na żywo, na 2 dzisiejszym jest mocniejsza. Robiła któraś z was ten test z clearblue? One mają tylko kreskę poziomą i testową więc nie wydaje mi się aby się odbarwiło.
Tak czy inaczej powtórzę za kilka dni ale czy jest jakaś szansa? Od kilku dni mega mdłości (nie, nie grypa bo normalnie jem ale później umieram z tymi mdłościami ) no i całą masą innych objawów typowych dla ciąży.Z cyklami u mnie różnie dopiero 3 msc temu odstawiłam tabletki więc nie powiem który dzień cyklu. Za to jutro będzie 14 dni 'po'.
Od razu beta odpada, w Anglii nie robią tak łatwo
Proszę o odpowiedź
Tak czy inaczej powtórzę za kilka dni ale czy jest jakaś szansa? Od kilku dni mega mdłości (nie, nie grypa bo normalnie jem ale później umieram z tymi mdłościami ) no i całą masą innych objawów typowych dla ciąży.Z cyklami u mnie różnie dopiero 3 msc temu odstawiłam tabletki więc nie powiem który dzień cyklu. Za to jutro będzie 14 dni 'po'.
Od razu beta odpada, w Anglii nie robią tak łatwo
Proszę o odpowiedź
Załączniki
michasia30
Dziewczyny pytam czy któraś z was tak miała. Test robiony 13 i dzisiaj 15.09 z porannego moczu. Na 1 widac bladziutką kreskę ale tylko na żywo, na 2 dzisiejszym jest mocniejsza. Robiła któraś z was ten test z clearblue? One mają tylko kreskę poziomą i testową więc nie wydaje mi się aby się odbarwiło.
Od razu beta odpada, w Anglii nie robią tak łatwoZobacz załącznik 822518
Proszę o odpowiedź
Zrób po prostu kolejne testy za kilka dni.
Na zdjęciach słabo widać ale jeśli jest tam cień kreski, to prawdopodobnie to ciaza. Z każdym dniem powinna być ciemniejsza. Powodzenia.
P.S. Tu jest link do bloga opisującego podobny przypadek z testem clearblue.
*spam*
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
reklama
Zrób po prostu kolejne testy za kilka dni.
Na zdjęciach słabo widać ale jeśli jest tam cień kreski, to prawdopodobnie to ciaza. Z każdym dniem powinna być ciemniejsza. Powodzenia.
P.S. Tu jest link do bloga opisującego podobny przypadek z testem clearblue.
Link do: Olivia Twins i My : Macierzyństwo - bać się?
[emoji593]Gabriel
Tutaj lepiej widać dzisiejszy test
Załączniki