U
reklama
Rozwiązanie
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
Beta hcg 192Chyba to się dzieje naprawdę poranny test, jestem mega szczęśliwa, dziś miałam beta hcg a w piątek wizytę u ginekologa życzę wszystkim samych dwóch kreseczek
reklama
Pierwszy test 28 dc a drugi dziś 30dc.
Mam tak delikatnie nabrzmiałe piersi ale nie tak bardzo jak normalnie przed okresem miałam. I w brzuszku czuje ze coś się dzieje ale trudno to opisać poprostu czuje ze tam rośnie dzidzia Krwawienia nie miałam
Mam tak delikatnie nabrzmiałe piersi ale nie tak bardzo jak normalnie przed okresem miałam. I w brzuszku czuje ze coś się dzieje ale trudno to opisać poprostu czuje ze tam rośnie dzidzia Krwawienia nie miałam
Za szybko jednak poszłam na usg Nie było widać pęcherzyka dlatego nie stwierdził ciąży pozatym mówił ze widzi jakiś płyn dlatego jeszcze mam się wstrzymać i nie cieszyć zbyt szybko. Za tydzień mam się zjawić ponownie na usg. Zmartwił mnie ten płyn
Fado123
Fanka BB :)
po ilu minutach kreseczka się pojawiła? bo wskazuję na ciążęCo myślicie??? Zobacz załącznik 981252
3,5 minuty hmmmm...po ilu minutach kreseczka się pojawiła? bo wskazuję na ciążę
Jeszcze mi się 4 dzień spóźnia miesiączka.
Co myślicie o tej ???Ciaza ciaza gratulacje
Załączniki
reklama
Co to za test?Co myślicie o tej ???