U
reklama
Rozwiązanie
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
SleepingBeauty
Fanka BB :)
W takim razie idź na beta hcg z krwi
reklama
SleepingBeauty
No pewnie, że widzę. Ja miałam nawet bardziej bladą powodzeniaCzyli też widzisz ta druga kreskę czyli mi się nie śni oczywiście że pójdę bo po ostatnim poronieniu strach mi został
Nie dziekuje by nie zapeszyc miłego dniaNo pewnie, że widzę. Ja miałam nawet bardziej bladą powodzenia
Witam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres czasem mocniej pomóżcie
aspekt
Chyba sobie niepotrzebnie fundujesz hustawke emocjonalna tymi sikanymi testami. Moze lepiej zrób hcg z krwi i skonsultuj sie z lekarzem, ktory prowadził insemnacje?Witam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres czasem mocniej pomóżcie
Miska11223344
Początkująca w BB
reklama
Miska11223344
Początkująca w BB
Hej dziewczyny czy tylko ja widzę tu druga kreskęZobacz załącznik 937258