U
reklama
Rozwiązanie
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
Hej dziewczyny czy tylko ja widzę tu druga kreskęZobacz załącznik 937258
reklama
Miska11223344
Początkująca w BB
Hej niestety nie wiem kiedy będę mieć @ ponieważ przerwałam tabletki antykoncepcyjne i nie mam okresu już 70 dni ale dzięki powtórzę za 2 dniA który to dzień cyklu? Przed terminem @ może być blada...u Ciebie rzeczywiście cos widać...poczekaj dwa dni i powtórz, albo idź na betę
Loli05
Fanka BB :)
Hej,wiesz pierwszy test byl moze z lepszego moczu a pozniej juz sie rozwodnil?nie panikuj jeszcze,moze jakis czulszy test z rana zrob,okresu nie ma to dobry znakWitam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres czasem mocniej pomóżcie
Miska11223344
Początkująca w BB
Yy
Ostatnia edycja:
Jesteś w ciąży [emoji4] gratulacjeA tak wyglada mój test 3 dni przed @ z popołudniowego moczu. I co myślicie?
Moje pierwsze gratulacjeJesteś w ciąży [emoji4] gratulacje
Dziękuję. Mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku.
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]A tak wyglada mój test 3 dni przed @ z popołudniowego moczu. I co myślicie?
reklama