Zaskoczona30
Fanka BB :)
Proszę podpowiedzcie, czy wizyta u lekarza na USG potwierdzające ciaze w 6t2d jest dobrym terminem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje się ok, ale jeśli dodałabys 2 dni to myśle ze USG będzie pewniejsze - powinien być i zarodek i serce praktycznie na pewnoProszę podpowiedzcie, czy wizyta u lekarza na USG potwierdzające ciaze w 6t2d jest dobrym terminem?
Zaryzykuję, bo moj lekarz idzie na urlop i ma wolny termin odpowiadający właśnie 6t2d, albo później dopiero w okolicach mojego 9-10 tygodnia.Wydaje się ok, ale jeśli dodałabys 2 dni to myśle ze USG będzie pewniejsze - powinien być i zarodek i serce praktycznie na pewno
Mogę zapytać kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i ew. owulacje jeśli znasz jej datę choć w przybliżeniu?Ja też miałam takie jasne 5 dni przed okresem i jest aktualnie 4 tydzień mi moja ginekolog mówiła że ok 7 tygodnia mam się zgłosić, 27.09 mam wizytę a te dni się tak dłużą 1.09 beta była 83 a dzisiaj 446
Wow, dopiero teraz zwróciłam uwagę jaka duza różnica w 3 dni!Ja też miałam takie jasne 5 dni przed okresem i jest aktualnie 4 tydzień mi moja ginekolog mówiła że ok 7 tygodnia mam się zgłosić, 27.09 mam wizytę a te dni się tak dłużą 1.09 beta była 83 a dzisiaj 446
No właśnie ja się wystraszyłam jak zobaczyłam wynik bo myślałam że będzie dużo więcej, ale na szczęście według kalkulatora jest w normie ja owulację miałam 19 sierpnia i to raczej ma pewno wtedy bo mierzyłam testami elektronicznymi clearblue.Wow, dopiero teraz zwróciłam uwagę jaka duza różnica w 3 dni!
Moja byla 4-5 dni później więc jesteśmy na odobnym etapieNo właśnie ja się wystraszyłam jak zobaczyłam wynik bo myślałam że będzie dużo więcej, ale na szczęście według kalkulatora jest w normie ja owulację miałam 19 sierpnia i to raczej ma pewno wtedy bo mierzyłam testami elektronicznymi clearblue.
A początek okresu miałam 6 sierpnia
O fajnie Kiedy idziesz na pierwszą wizytę do lekarza ? Mi moja powiedziała, że w 7 tyg mam przyjść, więc zapisałam się na 27.09 , według kalendarza będę miała 7 tyg + 4 dniMoja byla 4-5 dni później więc jesteśmy na odobnym etapie