Dziewczyny, jestem załamana ... nie wiem co mam myśleć
Byłam na IP z pęcherzem i nerka okropny ból straszny mnie złapał. babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód., ze usg złe oznaczone To do chu...Pana jest ten płód czy nie. Zaraz się będę w ogóle zastanawiać czy jestem w ciąży . Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. A tak z drugiej strony przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze
Dziewczyny, jestem załamana ... nie wiem co mam myśleć
Byłam na IP z pęcherzem i nerka (pisałam pare godzin temu...) babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód. To do chu...Pans jest ten płód czy nie. Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. Babka przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze jedna dawka podawanego leku nie jest właściwa. Ocipieje zaraz