reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

test beta hcg

asiolka1986

Początkująca w BB
witam... robilan badanie hcg... wyszlo mi 533 w czwartym tygodniu i 5 dni... czy jest norma czy moze swiadczyc o ciazy pozamacicznej? pytam bo w srode mialam robione usg i nic nie bylo zupelnie widac... byl to czwarty tydzien i lekarz zlecil mi badanie hcg

reklama
Rozwiązanie
postaraj się uspokoić , przecież nie powiedziała że jest źle , jeśli ufasz tamtemu gin ,to poczekaj na wizytę a jeśli nie to poszukaj innego i udaj się wcześniej
dziekuje Ci bardzo za mile slowa... ale ja daje sobie spokoj... mamy juz trojke dziwci w malych odstepach... ta ciaza w sumie byla dla nas szokiem no ale oswoilam sie z ta mysla... i teraz tez fatalnie sie tez czuje bo tak sobie mysle ze to moze wszystko przeze mnie...
Absolutnie tak nie myśl !!! bo to nie Twoja wina ! ja mówię że natura wie co robi ,i się nie myli ,tak musiało być , super że masz 3 masz się kim cieszyć i ciesz się tym !

reklama
Byłam dzisiaj u ginekologa na USG, generalnie lekarz, niemrawy jak cholera... nie mowa... powiedział, ze jest płód... serca są prześwity bo to jeszcze za wcześnie... założył kartę ciąży... i dał zdjęcie. Chciałabym chociaż sama te skróty jakoś rozszyfrować żeby wiedzieć czy jest wszystko dobrze

Załączniki

• 9C2564C5-9E47-4634-B206-5623F5A22507.jpeg
    9C2564C5-9E47-4634-B206-5623F5A22507.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 91
Byłam dzisiaj u ginekologa na USG, generalnie lekarz, niemrawy jak cholera... nie mowa... powiedział, ze jest płód... serca są prześwity bo to jeszcze za wcześnie... założył kartę ciąży... i dał zdjęcie. Chciałabym chociaż sama te skróty jakoś rozszyfrować żeby wiedzieć czy jest wszystko dobrze

Załączniki

• 4C925FFD-F8EE-4D83-812F-9DA392A11A52.jpeg
    4C925FFD-F8EE-4D83-812F-9DA392A11A52.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 67
Nawet jak rozszyfrujesz, to albo nic Ci to nie powie, albo się zaniepokoisz. Lekarze nie zakladaja kart ciążom źle rokujacym, wiec niech to bedzie dla Ciebie dobrym znakiem. Kiedy masz kolejną kontrolę?

Dziewczyny, jestem załamana ... nie wiem co mam myśleć
Byłam na IP z pęcherzem i nerka okropny ból straszny mnie złapał. babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód., ze usg złe oznaczone To do chu...Pana jest ten płód czy nie. Zaraz się będę w ogóle zastanawiać czy jestem w ciąży . Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. A tak z drugiej strony przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze
Byłam na IP z pęcherzem i nerka (pisałam pare godzin temu...) babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód. To do chu...Pans jest ten płód czy nie. Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. Babka przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze jedna dawka podawanego leku nie jest właściwa. Ocipieje zaraz

reklama
Byłam na IP z pęcherzem i nerka okropny ból straszny mnie złapał. babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód., ze usg złe oznaczone To do chu...Pana jest ten płód czy nie. Zaraz się będę w ogóle zastanawiać czy jestem w ciąży . Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. A tak z drugiej strony przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze
Byłam na IP z pęcherzem i nerka (pisałam pare godzin temu...) babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód. To do chu...Pans jest ten płód czy nie. Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. Babka przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze jedna dawka podawanego leku nie jest właściwa. Ocipieje zaraz
Monural daje się w jednej dawce. A z USG idź po prostu do kogoś innego godnego zaufania i tyle

Do góry