reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test 5 dni przed okresem...

reklama
Wczoraj zrobilam wieczorem facelle paskowy po 3 minutach byl cień kreseczki, zanim ja spojrzałam dałam mężowi, zeby nie sugerował się mną i on patrząc powiedział
"Ja tu widzę cień kreski, a nie kreske, to chyba nam się nie udało".... no i faktycznie cień. Nie wiem czy juz nie powinna się bardziej wybarwić, wczoraj czułam ból jajników na zmiany a potem ciągnięcie w dole brzucha, moze to zwiastun @. Do okresu 3 dni
mi pokazywał cień kreski, a ciąży nie było.

Wczoraj zrobilam wieczorem facelle paskowy po 3 minutach byl cień kreseczki, zanim ja spojrzałam dałam mężowi, zeby nie sugerował się mną i on patrząc powiedział
"Ja tu widzę cień kreski, a nie kreske, to chyba nam się nie udało".... no i faktycznie cień. Nie wiem czy juz nie powinna się bardziej wybarwić, wczoraj czułam ból jajników na zmiany a potem ciągnięcie w dole brzucha, moze to zwiastun @. Do okresu 3 dni
Ja tutaj niestety nic nie widzę 🤷🏼‍♀️ Ale jeśli się bardzo niecierpliwisz to idź na bete jak radzą Ci dziewczyny i będziesz mieć pewność 100%. Mocno trzymam kciuki za pozytywny wynik ❤️❤️❤️

Juz w poniedziałek mam dostać @. Tego dnia zrobię tez test, jesli wyjdzie tak jak te, nie ma potrzeby juz iść na betę...tylko oczekiwać okresu.

Pod ręką mialam tylko test owulacyjny, wyszedl tak. Test ciążowy bedzie po poludniu, bo zamowilam wiec odrazu powtórzę. Myślicie, że skoro noe dostalam dzis @ to moze wskazywać ciążę test owulacyjny. Test zrobilam teraz z 2 moczu, bo kolezanka mi dała.
Wiesz dlaczego ten test nazywa się testem owulacyjnym? Bo służy do określania owulacji, a nie wykrywania ciąży 🙈
Lh ulega wahaniom, a jego poziom może wytrzymywać się do samej@.

reklama
Oki jak będzie po poludniu tesy ciążowy zrobię go natychmiast, jak cos będzie to będzie. Zasugerowalam sie odp

Załączniki

• Screenshot_20211129-084549_Google.jpg
    Screenshot_20211129-084549_Google.jpg
    124,3 KB · Wyświetleń: 207
Do góry