reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test 5 dni przed okresem...

Pod ręką mialam tylko test owulacyjny, wyszedl tak. Test ciążowy bedzie po poludniu, bo zamowilam wiec odrazu powtórzę. Myślicie, że skoro nie dostalam dzis @ to moze wskazywać ciążę test owulacyjny. Test zrobilam teraz z 2 moczu, bo kolezanka mi dała.
Test owulacyjny to nie test ciążowy 😂😂🤦🤦🤦

reklama
W pytaniu innych o opinie, nie ma nic ośmieszającego... bo po wycięciu jadu i złośliwości w odpowiedziach co niektórych można wyciać jedno zdanie prawdziwe i na temat i dowiedzieć się czegoś o czymś do tej pory nie miało się wiedzy...
Właśnie poszerzylam swoją wiedzę o pewne fakty, ktorych nie znałam bo nie musialam, a co niektóre z was weszły na wyższy poziom agresji słownej.... zatem gratuluję nam wszystkim
W pytaniu o opinię nie. W używaniu rzeczy niezgodnie z przeznaczeniem i doszukiwaniu się w nich drugiego dna już tak. Tym bardziej, że już wcześniej dostałaś porady co zrobić. Pójść na betę.

W pytaniu innych o opinie, nie ma nic ośmieszającego... bo po wycięciu jadu i złośliwości w odpowiedziach co niektórych można wyciać jedno zdanie prawdziwe i na temat i dowiedzieć się czegoś o czymś do tej pory nie miało się wiedzy...
Właśnie poszerzylam swoją wiedzę o pewne fakty, ktorych nie znałam bo nie musialam, a co niektóre z was weszły na wyższy poziom agresji słownej.... zatem gratuluję nam wszystkim
i jak robiłaś jakiś test?

i jak robiłaś jakiś test?
Witam
Zrobilam dzis test, ponieważ @ spóźnia mi się 2 dni i wyszedł negatywny, więc czekam na @.
P.S dostałam @ chyba moje 37 lat sprawia, że zajście w ciążę nie jest tak proste dla mnie jak kilka lat wstecz.
2 cykl starań po poronieniu i drugi raz bez powodzenia 😕

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry