reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test 5 dni przed okresem...

reklama
Dziewczyno, zaczekaj z tymi testami. Ja zrobiłam 5 i wszystkie były negatywne. Ryczałam jak głupia, że nie jestem w ciąży i temat już zamknęłam. Dopiero tydzień po spodziewanej miesiaczce się zorientowałam że jednak jestem w ciąży 🤣

Będę niecierpliwie czekać aż upłyną te 4 dni 🤣😊

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :)
Niestety robiłam masę testów i pink czasem się wybarwiał po czasie gdy nie byłam w ciąży. Obecnie raczej jestem w ciąży - testy innych firm pokazały druga kreskę, natomiast na Pinku nic nie widać - jako jedyny.
Polecam facelle z Rossmana - na pewno jest bardziej czuły niż Pink 10.
Wiem, że świruje... i że nie czyta się wyniku po godzinach, ale pink nigdy nie wybarwiał mi sie nawet po czasie a teraz widzę na nim wyraźną ale bladziutką kreseczke. Teraz będę niecierpliwie czekać aż upłyną te 4 dni [emoji1787][emoji4]

reklama
Hej :)
Niestety robiłam masę testów i pink czasem się wybarwiał po czasie gdy nie byłam w ciąży. Obecnie raczej jestem w ciąży - testy innych firm pokazały druga kreskę, natomiast na Pinku nic nie widać - jako jedyny.
Polecam facelle z Rossmana - na pewno jest bardziej czuły niż Pink 10.
No właśnie robiąc dzisiejszy pink załapałam sie na ten napis super czuły... i pomyślałam, że on z czułością jest przekłamany.

Do góry