reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Teściowie

Moja teściowa dzis nas odwiedziła.

Też ma manię noszenia Karolinki, bo chora, słaba itp...
Powiedziałam jej dziś, ze jak będzie ją tak nosić, to nigdy nie zobaczy z jaką prędkością Karola śmiga, jak się podnosi itp...
No i chorej wnuczce przywiozła 2 nowe książeczki. Bardzo się ucieszyłam, a jak je obejrzałam i przeczytałam bajeczkę, to oczy w słup postawiłam :szok::szok::szok: Jedna o czarownicy, która zabiera rodzicom dziecko, a druga o wrednej mrówce (ta jest ok)

No i szybko się zwinęła do domu, bo obiad musiała gotować swoim DZIECIOM!!! (dziecko nr 1 - ma 28 lat, niepracuje... a dziecko nr 2 ma 17 lat... )

Ale dziś dzieki teściówce posprzątałam w domu, chociaż Karola cały czas chciała mnie mieć w zasięgu wzroku...

A!!!! No i jeszcze Karolinka _chciała_ obejrzeć płyty, których normalnie nie może oglądać, no i babuszka pozwoliła, bo ona jest od rozpieszczania!!!!

Poradziłam, zeby może rozpieszczała w swoim domu, bo u nas, to Karola może się gubić co jej wolno, a czego nie. :-)

reklama
hehehehehe ale sie usmilam o historiach czekoladowych :-D:-D:-D
ostatnio u znajomych kacper dostal ptasie mleczko PYSZNE!!!zjadlam z mezykiem-my lubimy takie prezenty;-)

w pl mamy psa to juz widze wyjadanie psich chrupkow;-)

tesciowa juz na lotnisko nie przyjezdza kazalam obejrzec filmik jak dzieci jezdza bez fotelikow...

kinga bajka o czarownicy???ja pamietam swego czasu ze ktos mi przynios bajke o smierci:szok:taka baba z dziadkiem w chatce mieszkali i przyszla po nich smierc z kosa:tak: pamietam jak dzis ta bajke:eek:po co pisza takie bajki dla dzieci?zeby straszyc jak sa niegrzeczne?:confused::baffled:
no a z tymi dziecmi to w zasadzie znam osobisty przypadek-brat mojego M pod kloszem chowany tez obiadki podane posprzatane jak jakis krol.a lat 21

moje drogie czego wy oczekujecie od teściowych ;-) słodkiej czekoladaki zaby wam w biodraposzło :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a psie jedzonko tez juz przerabialam maly jak zabralismy miske psa dostal takiej nerwicy ze hoho

dzis teściowa przyslala mi karte z niemiec (pojechala na zarobek) ,nie wazne ze jest tam juz 5 tygodni i wraca w niedziele karta doszla i trza bedzie podziekowac za pamiec:laugh2:

Hehe dobrze wiedziec że nie tylko ja nie trawie swojej teściowej:tak:
A w chwili obecnej chyba jest na mnie obrażona bo powiedziałam jej coś na temat kościoła a że ona prawie święta to rzekomo sądzi że się z niej śmieje:-)

Widze ze macie przeboje z tesciami a ja ze swoimi to malo co przebywalam, zawsze mnie (nas )traktuja jak dostojnych gosci:-) , za to trzymajcie kciuki za moja tesiową, ktora jutro bedzie miala rozmowę wizową i w sumie to bede sie modlic aby dostala te wize bo jest jedyna osobą , ktora tu moze przyjechac mi pomoc.
Moja mamusia by chciala bardzo ale za bardzo schorowana jest i ja bym sie o nią bala.
Jak przyjedzie to bede miala na pewno o czym pisac na tym wątku;-) :-D

w końcu i ja mogę coś napisać na teściową:-p:-p

wczoraj mnie pierwszy raz tak spieniła, że nakrzyczałam na nią

ostatnim razem jak była u nas Agatka ani razu się do niej nie uśmiechnęła, nie chciała do niej iść na ręce,no to teściowa wymyśliła sobie ideologię do tego! otóż:
Agatka jest smutna, biedna, bo boi się nas (rodziców) bo za głośno w domu rozmawiamy!!!!
normalnie mnie wczoraj wprowadziła z równowagi! cholera jasna przyjeżdża raz na 3-4 miesiące i dziwi się, że dziecko jej nie zna!

aaaa

i kupiła Agatce spodnie na urodziny - na 120cm - zapytała mnie czy będą dobre uffffffffffffffff:dry: powiedziałam jej że za 3-4 lata może je Agatka założy :cool2:

reklama
Osinko- to chyba jest najgorszy rodzaj wkurzenia.....ktoś kto raz na 3-4 miesiące u was bywa będzie mówił że u Was w domu jest głośno...no szczyt..:no: :no:

Jesli chodzi o strach to mój Antoś czesto reaguje płaczem na widok teścia...on nosi okulary.....a poza tym Antek widzi Dziadka raz na 1-2 miesiące...choc ostatnio się już poprawiło i zaczął się już do niego uśmiechać:tak: :tak:

Do góry